dobra to ja jako kompletny laik (nowy uzytkownik palmtopow) zwracam sie do was z ogromna prosba o napisanie mi jakie programiki, pluginy, softy sa najlepsze do zarzadzaniem moim palmtopem (posiadam p550).
na poczatku tego watku (jakies 58-60 stron wczesniej) widzialem ciekawe ekrany today - mierniki stanu baterii, pogoda itp. wszystko ladnie i pieknie, ale jak i czym (skad pobiore?)
Polecam wpisac nazwy wymienionych programow w googlach i odwiedzic strony producentow. Zobaczysz przykladowe screeny, bedziesz mogl pobrac darmowe triale etc.
Do wymienionych przez BatSk8 moge dodac jeszcze SPB Pocket Plus, ktorego jednak nie polecam (mocno obciaza system).
To sa najpopularniejsze programy udoskonalajace Twoj Today i Menu Start (Aisbar). Jezeli chodzi o inne ciekawe programy, to przedmowca slusznie zauwazyl, ze jest na ten temat inny watek na forum.
Btw. Z tego co sie orientuje PocketAGE jest darmowy (jezeli sie myle prosze mnie poprawic), trial Wisbar Advance 2 trwa 7 dni, SBSH iLaunchera 12 dni, a Pocket Plus...eee nie pamietam.