slammer - od oranizacji mam mojego Sharp ZQ-P10. Kosz - 30zł nówka i ma wszystko co trzeba (w tym ekran dotykowy). Chcesz mi wmówić, że kupiłeś akurat X51v właśnie do rozbudownego terminarza?
Dla mnie PDA służy jako rozrywka i to fakt - mam tam mp3, filmy, prezentacje, gry. Ponadto przenoszę na nim dane, przeważnie dużo dokumentów (Text Maker 2002 rządzi

) Wyciągam z niego max funkcjonalności, dlatego tak się bawię. Palmtop w zamierzeniu miałbyć małym komputerkiem i tak było, ale MS coraz bardziej pogarszał swoje Windows CE. Po co mocne sprzęty do notatek i kalendarza? Ja często gdzieś wyjeżdżam, na weekendy nie ma mnie prawie zawsze w domu - biorę wtedy PDA, bo mogę go zmieścić wszędzie, nawet do kieszeni i mam tam wszystko, czego potrzebuję. A że PDA coraz bardziej interfejsem przypomina komórki/smartfony, to próbuję go jakoś przywrócić do użyteczności i maksimum szybkości dostępu do funkcji i przełączania się między programami, a daremne softkeysy tylko to utrudniają i MS się tym systemem ośmiesza - takie jest moje zdanie.
Jak je zrobić ??
Chociażby buttony i virtual pages

PS: z theme to mi zejdzie do jutra. Dopiero teraz mam czas wolny i wolę już iść spać