odpowiedzi:
do Przemola, który pyta:
"Panowie pytanie. Da sie uzywac pocketa normalnie z takim wygladem? U mnie te spb wynalazki zamulaly strasznie kazda maszyne ktora mialem w rekach. Robicie to zeby sie pochwalic czy uzywacie tego na codzien?"
widzisz, właśnie na tym polega sztuka zabawy, a nikt tego nie złapał w tym watku. Komercyjne produkty do zmian wyglądu są zbyt powolne i duże...Mój dobór programów poega właśnie na tym, że posiadam procka 300 mhz, często ustawiony na 200mhz, czy uważasz, że mam jakiś problem z używaniem palma? Maszynka jest na tyle ztweakowana przeze mnie, że wierz mi, śmiga to jak burza.
słowa kluczowe: glyph cache, cetuner, pocket tweak(między innymi of coz).
Mój dystans do wcześniejszych screenów innych userów polega właśnie na tej samej myśli, co Twoja; każdy może ściągnąć sobie cuda niewidy, wb adv, spb z 4 pluginy itp, ale właśnie- to u mnie nie będzie działać dobrze... Nie daj BOŻE, jesli jeszcze masz maszynę VGA- jeśli ktoś pisze, że jego theme zajmuje 6 mega, no to ja przepraszam... to, co widzisz na moich screnach mógłbym zawrzeć w hm 100 kb + .tsk, i programy, które czynia taki wygląd.
100 kb + .tsk.
think 'bout it.
--------------
teraz do patryka019:
jeśli nie masz batmemtime'a na todayu, zrób soft-reset, lub menu start, settings, today, i zaptaszkuj w zakładce "items" batmemtime.
Jeśli nadal nie działa, cóż, masz niekomptybilnego pocketa.
pozdrawiam, kombinujcie:)