Ludzie, właśnie doczytałem ten temat od początku do końca

Wiem, twardziel jestem

W każdym razie zaintrygował mnie ten program imitujący Windows XP. Zastanawiałem się czy to wprowadzić, czy zostawić zwykły Today z themem Vista i odpowiedź sama się wysunęła - na WM 5 to nie działa. No i dobrze, problem z zastanawianiem się z głowy

Widziałem tutaj dużo ładnych themów, sposobała mi się Vista na Acerze n311, tylko nie wiem jak można robić takie wielkie ikony. To do naciskania pięścią czy dla niewidomych?
W każdym bądź razie dla mnie przy VGA liczy się bardzo oszczędność miejsca, na Todayu nie potrzebne mi są żadne notatki, powiadomienia itp. szkoda miejsca, a poza tym nie używam takich rzeczy jak kalendarz. Dlatego u mnie ładny theme na WM 5 + kilka ikon na Todayu to wszystko. No i wskaźnik baterii na Taskbarze razem z ulepszonym krzyżykiem

Może zaniedługo zamieszczę jakiś screenshot.
Coś jeszcze chciałem tu napisać jak byłem na 3-6 stronie chyba, ale przy czytaniu reszty to mi z głowy wypadło

edit
Przypomniało mi się. Po pierwsze chciałem przyznać rację xoen'owi. Jak można mieć thema zajmującego 6MB? Ja wam powiem, że jak na 640x480 to te 100KB to i tak za dużo. Napakowana grafiką witryna www może mieć max 300KB. Theme pod Windows zmieniający wszystko na PC to 3MB. Tak więc ja themów ponad 100KB (nie licząc tapety) nie zamierzam instalować. Dodatkowo ktoś powiedział, że xoen zrobił za małe ikonki w jednym z todayów. A te małe to były akurat najlepsze, takie jakie powinny być, no i dobrze zagospodarowany pulpit, choć do piękności mu trochę brakowało

Najchętniej chciałbym jakoś pomniejszyć całe softkey, tzn. mniejsza czcionka + dużo niższa belka, a najlepiej to je przerobić na normalne menu, bo dwa przyciski zajmują za dużo miejsca