SWYPE już do pobrania :D

• 361 Odpowiedzi
  • 149883 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: SWYPE już do pobrania :D
« Odpowiedź #150 dnia: Marzec 26, 2010, 06:50:45 »
juz wiem oni mieszkaja na plutonie to faktycznie moze wyjsc za plutonski tydzien

a tak serio to w kuleczki sobie lecą....na robota dawno jest a na wm nie po prostu zal.pl

szybciej chyba zmienie fona na robota ;)

właśnie spojrzałem na strone slideit! i nie uwierzycie!!! język polski!

testuje i od razu pierwsza uwaga - nie wiem czemu w skinie PL wrzucili literki ż ś, tak ni przypiął ni wypiął - przez to górny rząd jest trudniejszy do trafienia :/ mogliby zrobić skina ENG ze słownikiem PL. Napisałem do Dasura, ciekawe czy coś zrobią.
« Ostatnia zmiana: Marzec 26, 2010, 07:36:52 wysłana przez thommat »

*

Offline longu

• 760
  • Sprzęt: Garmin-Asus M10, HTC Diamond, SE Xperia Ray
« Odpowiedź #151 dnia: Marzec 26, 2010, 14:18:03 »
właśnie spojrzałem na strone slideit! i nie uwierzycie!!! język polski!

testuje i od razu pierwsza uwaga - nie wiem czemu w skinie PL wrzucili literki ż ś, tak ni przypiął ni wypiął - przez to górny rząd jest trudniejszy do trafienia :/ mogliby zrobić skina ENG ze słownikiem PL. Napisałem do Dasura, ciekawe czy coś zrobią.

Poszli na łatwiznę i przerobili po prostu wersję z Androida...
http://www.androlib.com/android.application.com-dasur-language-pol-pack-izBj.aspx
Poczytaj komentarze.
Pozdrowionka.
iPaq H3870 -> iPaq H4155 -> Acer n311 -> Asus P535 -> HTC Diamond -> Garmin-Asus M10 -> SE Xperia Ray

« Odpowiedź #152 dnia: Marzec 26, 2010, 16:03:57 »
Ja wprawdzie nie mam "ż" "ś" tylko krzaki, ale to pewnie dlatego ze mam rom eng :)
Nie dosc ze gorny rzad jest scisniety, to jeszcze cala klawiatura ma zwezone "klawisze" i ciezko je trafic...
no i polski slownik- mam wrazenie ze jakis ubogi
pozostaje czyba czekac na swype bo z tego to nic nie bedzie :)

wersja ENG
  wersja PL

*

Offline radzix27

• **
  • 246
  • Sprzęt: Sony Ericsson XPERIA™ X1i
« Odpowiedź #153 dnia: Marzec 26, 2010, 17:38:05 »
Ja wprawdzie nie mam "ż" "ś" tylko krzaki, ale to pewnie dlatego ze mam rom eng :)

Spróbuj zmienić Ustawienia/System/Regional settings/Polish ;)

> ROM: SGXU Infinite
> RadioROM: 1.14.25.55

« Odpowiedź #154 dnia: Marzec 26, 2010, 17:54:59 »

Spróbuj zmienić Ustawienia/System/Regional settings/Polish ;)

racja zapomnialem zmienic po HR, dzieki  :ok:
ale i tak mnie nie przekonuje ta klawiaturka  :P

*

Offline radzix27

• **
  • 246
  • Sprzęt: Sony Ericsson XPERIA™ X1i
« Odpowiedź #155 dnia: Marzec 26, 2010, 18:29:40 »
Dla mnie też słaba ta klawiaturka jest, nawet 'cześć' nie mogę napisać...EzInput najlepsza, albo OEM SE Xperia Keyboard (tą uzywam na xperii, bo EzInput się kaszani) ;)

> ROM: SGXU Infinite
> RadioROM: 1.14.25.55

« Odpowiedź #156 dnia: Marzec 26, 2010, 18:34:25 »
Dla mnie też słaba ta klawiaturka jest, nawet 'cześć' nie mogę napisać...EzInput najlepsza, albo OEM SE Xperia Keyboard (tą uzywam na xperii, bo EzInput się kaszani) ;)

jakby dali skina klawiatury z ENG i słownik PL to by z tego coś było... naprawdę czekałem, żeby kupić tą klawiaturę :/ ale jakoś nie mam ochoty...

*

Offline travikk

• 45
  • Sprzęt: HTC Topaz
« Odpowiedź #157 dnia: Marzec 26, 2010, 18:35:36 »
Swype obsługuje już język polski.
http://swype.uservoice.com/forums/17482-swype/suggestions/443262-swype-s-language-support-?ref=title

Jednakże, żadna polska sieć nie pofatygowała się (chyba?) jeszcze wprowadzić języka.

A teraz prawdziwy smaczek: firma planuje przejście na model biznesowy pobierania aplikacji i słowników. Jednak kiedy - nie wiadomo.
« Ostatnia zmiana: Marzec 26, 2010, 18:44:59 wysłana przez travikk »

*

Offline dw1

• 14
« Odpowiedź #158 dnia: Marzec 27, 2010, 07:27:57 »
Totalna porażka. Klawiatura bardzo słabo rozpoznaje słowa. Możliwość dodania tylko 10 słów w wersji demo, to lekka przesada. Kolega ma rację, nawet "cześć" nie można napisać. Na mojej omni nie działa EzInput (wybija cyfry zamiast liter, w ogóle nie działa w operze), w fingerkeyboard są bardzo małe klawisze, natomiast fabryczny samsungowski xT9 to największa kicha, z jaką miałem do czynienia. Trochę trapi mnie fakt, że mam takie nowoczesne (!) urządzenie, a nawet smsa nie mogę wygodnie i szybko napisać. Na SlideIt się zawiodłem. Chyba pozostało mi tylko modlić się o PL dla swype...

« Odpowiedź #159 dnia: Marzec 27, 2010, 15:49:18 »
Swype po dodaniu swoich słówek jest do użytku. Jednak trzeba trochę czasu poświecić na ich dodaniu .Mam nadzieje  jak zrobią słownik pl na swype  nie zepsują tego jak na SLIDE. Juz lepiej niech  zrobią słownik, który można później zmieniać do woli.

SWYPE
Nie wiem czy wam tez zdarza sie ze gdy pisze na swype zanim odczyta moje zamiary minie troche czasu. Po pewnym czasie od razu lapie slowa ale czasami ma taka opóźnienie nie trwa to dlugo, i az tak nie przeszkadza. Nie wiem czy moja omnia i900 jest za slaba:D czy moze zamulona, jednak wszystko inne chodzi szybko. Albo wersja swype jeszcze nie jest dopracowana. Tez macie takie odczucia?

SLIDEIT
Działa plyniej niz swype  jednak ta klawiatura ma dziwny uklad. Miedzy literami sa wieksze przerwy i jednak nie rozpoznaje tak słowa jak swype. Przy Slide trzeba bardziej przylozyc do pisania na swype zrobisz to nie dbale a i tak napisze to co ty chcesz. A słownik jest naprawde robiony byle jak.

Czekam na swype na polski swype. Mimo ze używam tej klawy cały czas czasami brakuje słów
dw1
Mam omnie i na samsung phonepad pisze rownie szybko co na normalniej tylko trzeba patrzec na klawiaturę. Jednak teraz dostosowałem swype pod siebie i pisze jeszcze szybciej tylko jednak trzeba patrzec na klawe. Jednak na fizycznej nie trzeba zwracać uwagi co sie pisze...
« Ostatnia zmiana: Marzec 27, 2010, 18:14:31 wysłana przez ap0f1s »

*

Offline marx

• 640
  • Sprzęt: Samsung Galaxy Note II
« Odpowiedź #160 dnia: Kwiecień 02, 2010, 12:48:07 »
i co - nic nie slychac o jakiejkolwiek dostepnej polskiej wersji?

« Odpowiedź #161 dnia: Kwiecień 02, 2010, 12:54:35 »
i co - nic nie slychac o jakiejkolwiek dostepnej polskiej wersji?

czytaj wyżej - slideit wypuścił słownik polski do swojego produktu

*

Offline marx

• 640
« Odpowiedź #162 dnia: Kwiecień 03, 2010, 07:11:08 »
no chyba nie "wypuscil", bo nikt jej nie ma - a o to pytam ;)

*

Offline bartexsz

• 260
  • Sprzęt: Toshiba G900/ Spica
« Odpowiedź #163 dnia: Kwiecień 03, 2010, 14:01:59 »
Jest już dostępny swype z obsługą wielu słowników, tylko że nie znalazłem żadnego slownika. Jest to wersja wyciągnięta z HD2(tego z USA)
Linux is like a wigwam : no windows, no gates and apache inside.

Regulamin się kłania.

*

Offline marx

• 640
« Odpowiedź #164 dnia: Kwiecień 03, 2010, 14:59:38 »
czy to jewst wersja tylko na WVGA?

« Odpowiedź #165 dnia: Kwiecień 04, 2010, 15:14:25 »
Tak jest nowa wersja i ma opcje wybierania słowników także już jest dobrze. Może teraz będzie sie dalo zrobic całkowicie polski słownik. Mam linkk do HTC HD2 próbowałem zain. niby dziala ale zle wyświetla klawiaturę, gdyz jak wiadomo zla rozdzialka(POSIADAM OMNIA I900). Ale widac od razu w prawym gornym rogu wybór słownika zaranie jest tylko ang ale można wybierać co włączyć.
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 04, 2010, 15:16:10 wysłana przez ap0f1s »

*

Offline bartexsz

• 260
« Odpowiedź #166 dnia: Kwiecień 05, 2010, 18:49:10 »
Tak tylko na wvga, teoretycznie do działania potrzebna jest zmiana nazwy urządzenia na HD2,  lecz jest już dostępny w sieci hack, który działa na każdym fonie z WVGA. to co widzisz to funkcja przełączenia się między słownikiem angielskim , a dowolnym innym. Jak ktoś ma chęci i czas to można łatwo podejrzeć, jak zapisane są dane slownika, i na tej podstawie stworzyć własny.

Regulamin się kłania.

« Odpowiedź #167 dnia: Kwiecień 06, 2010, 13:32:26 »
Tak tylko na wvga, teoretycznie do działania potrzebna jest zmiana nazwy urządzenia na HD2,  lecz jest już dostępny w sieci hack, który działa na każdym fonie z WVGA. to co widzisz to funkcja przełączenia się między słownikiem angielskim , a dowolnym innym. Jak ktoś ma chęci i czas to można łatwo podejrzeć, jak zapisane są dane slownika, i na tej podstawie stworzyć własny.
A czy jest możliwość skorzystania z pliku UserData z poprzedniej wersji swypa? Mam już dosyć robudowany polski słownik, który mi wystarcza, jednak chciałbym się przesiąść na nową wersję swype ze względu na znacznie szybsze działanie.
Może ktoś już tego próbował?

*

Offline bartexsz

• 260
« Odpowiedź #168 dnia: Kwiecień 06, 2010, 18:25:11 »
Nie jestem pewien, ale chyba tak. Ciekawi mnie inna rzecz. Gdzie swype zapisuje ten plik?? Chyba w powietrzu....
Od kiedy używałem kiedyś swype mineło trochę czasu. Wiele ROM'ów się przewineło, karta kilka razy formatowana była, ale powiedzcie mi ludzie dlaczego jakim cudenm ( jeszcze przed znalezieniem nowej wersji) na starej wersji po zainstalowaniu miało zapisane przeze mnie kiedyś słowa???

Regulamin się kłania.

« Odpowiedź #169 dnia: Kwiecień 06, 2010, 23:02:26 »
po zainstalowaniu nowej wersji niestety zapisane slowa zniknely. Mam moj stary plik UserData, jednak nie wiem jak zaimportowac slowka

*

Offline travikk

• 45
  • Sprzęt: HTC Topaz
« Odpowiedź #170 dnia: Kwiecień 10, 2010, 14:30:57 »
Ma ktoś informacje kiedy ShapeWriter wypuści wersje non-English z opcją dodawania słowników?

« Odpowiedź #171 dnia: Kwiecień 17, 2010, 11:38:20 »
Dla osób które czekają na nowe wersje swype podaje link gdzie  pracuja nad skinem do programu  na rożne rozdzielczości.  Na razie 60% jest zrobione kiedy bedzie nie wiem, ale przynajmniej ktoś coś robi. Pozostaje tylko czekać

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=653256

*

Offline dw1

• 14
« Odpowiedź #172 dnia: Kwiecień 30, 2010, 13:39:36 »
No i cisza. Powoli zaczynam wątpić, że polski słownik do swype w ogóle się pojawi.  :-|

« Odpowiedź #173 dnia: Maj 05, 2010, 21:45:35 »
Nowa wersja na nasza omnie. Teraz tylko co ze slownikiem? Ta wersja dziala duzo szybciej niz poprzednia. Niestety posiadam rom z belka start na dole i sa problemu z klawa. Nizej link to swype 3.9

[gmod]LINK DO NIELEGALNEGO OPROGRAMOWANIA[/gmod]
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 29, 2010, 16:18:25 wysłana przez Bysio »

*

Offline Jankes1214

• *
  • 74
  • Sprzęt: LG Optimus 3D. Sony Ericsson Neo
« Odpowiedź #174 dnia: Maj 07, 2010, 09:05:34 »
słownik będzie pewnie dopiero po tym jak jakiś użytkownik sam wpadnie na to jak to zrobić i zrobi go..

« Odpowiedź #175 dnia: Maj 08, 2010, 01:22:41 »
Może ktoś znajdzie sposób na stworzenie własnego słownika, wtedy już będzie z górki. Niby teraz można dodawać własne  słowa, ale mieszają one się z angielskimi.

*

Offline Jankes1214

• *
  • 74
« Odpowiedź #176 dnia: Maj 08, 2010, 11:26:37 »
Nie wiem jak wam ale ja jak dodaje słówka do swype to po jakimś czasie po prostu znikają.

*

Offline ozziuss

• **
  • 130
  • Sprzęt: MIO P560
« Odpowiedź #177 dnia: Maj 12, 2010, 17:10:46 »
skąd tego SWYPE można pobrać? bo te dwa linki podane w pierwszym poście stwarzają mi problemy z rejestracją ;/

edit. czy to w ogóle działa na QWGA??
« Ostatnia zmiana: Maj 12, 2010, 18:17:58 wysłana przez ozziuss »
Potrzebna zgoda, Regulamin !!

*

Offline Jankes1214

• *
  • 74
« Odpowiedź #178 dnia: Maj 12, 2010, 18:10:28 »
Oficjalnie chyba wcale nie można pobrać bo bete zamknęli.  Na stronce swype kiedyś pisali że z powodu ogromnego popytu blokują. Ale nieoficjalnie http://g.xradar.net/

« Odpowiedź #179 dnia: Maj 15, 2010, 20:30:52 »
czesc chlopaki (i dziewczyny?)
przeczytalem wlasnie wszystkie 6 stron w nadziei znalezienia polskiego slownika do swype'a.

jesli to w jakikolwiek sposob pomoze to mam Amerykanska wersje T-Mobile HD2, z fabrycznie wbudowanym swypem, w jezykach: Deutsh, US English, Francais, Italiano, Espanol.

Moge pomoc w testowaniu, i probie zrobienia polskiego slownika (na podstawie tej juz istiejacej kolekcji slow)
Dajcie mi prosze znac czy jakos moge sie przydac.
Kamil