Witam
Posiadam od niedawna Samsunga Omnia Lite, ciężko pisze mi się na nim sms-y, więc zacząłem szukać w sieci info na ten temat.
Znalazłem aplikacje swype, która miała ułatwić mi pisanie, ale po zainstalowaniu klawiatura była tak duża że widziałem tylko jej część. Więc chciałem ja odinstalować i zainstalować sprawdzona wersję. A tu lipa niebyło swype w programach do deinstalacji, więc usunąłem z telefonu wszystko co miało w nazwie swype, ale dalej nie pomogło, nadal klawiatura była w spisie dostępnych klawiatur a podczas instalacji innej wersji wyskakiwał komunikat o tym że swype jest już zainstalowany.
Nadal szukałem w sieci i znalazłem program SkTools zainstalowałem go i dzięki niemu odinstalowałem swype z systemu. Ale nadal jest na liści zainstalowanych programów (ale zniknoł wpis w dostępnych klawiaturach) a podczas instalacji innej wersji nadal komunikat ze swype jest już zainstalowany.
Już więcej w sieci nie udało mi się znaleźć jest ktoś w stanie mi pomóc?
Połączone: [time]Listopad 17, 2010, 00:02:27[/time]
Już się udało odinstalować
uruchomiłem ponownie telefon i ponownie dałem funkcje delete uinstal info i poszło, ale nadal niestety mam taką klawiaturę: