0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
tez mam orange free i dane mi sie zgadzają mniej wiecej sms ma przewaznie nie aktualne dane najlepiej sprawdzic po godziniew opcjach jest mozliwosc ustawienia wlasna taryfa np. 5MB 5zł od jakiego dnia ma liczyc i jaka wielkosc bloku ja mam 50KB choc nie wiem czy nie mieli rozliczac co do bajta pakietNapisane: Czerwiec 04, 2009, 23:42:38Taktowanie odbywa sie za pomoca paczek danych o wielkosci 50 kB. po stawce 5 gr za kazde 100 kB danych wysłanych oraz odebranych liczonych osobno, dla kazdej sesji osobno
Cytat: slawrumia w Czerwiec 04, 2009, 23:48:25tez mam orange free i dane mi sie zgadzają mniej wiecej sms ma przewaznie nie aktualne dane najlepiej sprawdzic po godziniew opcjach jest mozliwosc ustawienia wlasna taryfa np. 5MB 5zł od jakiego dnia ma liczyc i jaka wielkosc bloku ja mam 50KB choc nie wiem czy nie mieli rozliczac co do bajta pakietNapisane: Czerwiec 04, 2009, 23:42:38Taktowanie odbywa sie za pomoca paczek danych o wielkosci 50 kB. po stawce 5 gr za kazde 100 kB danych wysłanych oraz odebranych liczonych osobno, dla kazdej sesji osobnoWlasnie dlatego sa rozbieznosci.W pakietach na karte dane osobno naliczane sa dla odebranych i wyslanych,zaokraglane do 50kb.Pobierajac wiec np 120kb i wysylajac 12kb z puli danych orange pobierze 200kb.W taryfach aboneckich pakiety orange free zaokraglane sa do 10kb,a dane wys/od sa sumowane...
Oficjalnie nie ma polskiej wersji więc ktoś źle przetłumaczył, poszukaj pliku txt
Cytat: tomaszkap w Lipiec 02, 2009, 22:39:36Oficjalnie nie ma polskiej wersji więc ktoś źle przetłumaczył, poszukaj pliku txt Zakupiłem ten program na stronie SPB i po instalacji gada do mnie w pl, nie więc chyba jednak jest.