0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Rzeczywiście, już ściągam, ciekawe czy pójdzie na starym kodzie?
Cytat: tomaszkap w Listopad 03, 2007, 23:04:20Rzeczywiście, już ściągam, ciekawe czy pójdzie na starym kodzie?A stary kod nie jest czasami nielegalny?
Cytat: Jur w Listopad 04, 2007, 07:38:26Cytat: tomaszkap w Listopad 03, 2007, 23:04:20Rzeczywiście, już ściągam, ciekawe czy pójdzie na starym kodzie?A stary kod nie jest czasami nielegalny?Jur nie obrażaj mnie!! Poczytaj (znajdziesz w moim profilu) moje posty na temat piractwa to się przekonasz.Oczywiście na kodzie z poprzedniej wersji działa.
SPB TIME 2.2.0 nowa wersjaVersion 2.2.0 (Nov 02, 2007): Windows Mobile 6.0 support Alarm management from Today plug-in City database updated (time zones and locations)
Mi pokazuje 2.2.0 Może po prostu Ci się nowa wersja nie zainstalowała?? Spróbuj najpierw usunąć starą ręcznie, włącznie z folderem SPB Time a dopiero potem zainstaluj wersję 2.2.0
Cytat: tomaszkap w Listopad 06, 2007, 12:14:17Mi pokazuje 2.2.0 Może po prostu Ci się nowa wersja nie zainstalowała?? Spróbuj najpierw usunąć starą ręcznie, włącznie z folderem SPB Time a dopiero potem zainstaluj wersję 2.2.0 A Ty jak zrobiłeś ? Nadpisałeś na starą czy usunąłeś ją ręcznie ? Bo ja nadpisywałem.Pozdrawiam
Polska wersja językowa jest stara. Nowa jest angielska (chyba, że o czymś nie wiem).