Zainstalowałem, podoba mi się.
Wykryte problemy, może ktoś zna jakies rozwiązania:
1. nie działa integeracja z pogodą (firmy SPB). Jak naciskam słoneczko w lewym górnym rogu, to pokazuje mi ekran do dodawania nowego miasta, dodaje i jak ponownie klikam w słoneczko, to znowu proponuje dodanie (już drugi raz tego samego miasta nie da się dodać) itd. To się stało zapewne po instalacji najnowszej wersji SPB Weather
2. MS3 kłoci mi się z ManilaControl 1.0. W sumie albo jedno działa poprawnie, albo drugie. Działanie poprawne rozumiem możliwość przejścia z okna "Today" do MS albo MC. Jest np: taki efekt: jak nie uruchomie ManilaControl przy starcie systemu (opcja w Manila Control), to każde uruchomienie programu ManilaControl powoduje uruchomienie... MS3.
Jak zabije ManilaControl (ikona "Close Manila"), to tak jakby ona zabiła MS3. I wtedy (a) klikanie na ikonkę Manila Control odpala Manilę, (b) a MS3 w ogóle znika. Jedyny sposób dojścia do MS3, to menu Start (pojawia się start w wersji MS3) i pójscie w lewo (w lewym dolnym rogu)
3. Znikneły dodatki do okna "Today", ale pewnie na to nie ma rady. "By design" jak to mówią - a szkoda...
Najbardziej mnie denerwuje pkt 2. bo się przydawał...