0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
daj znac czy witgety działaja z 3.1 (jestem w 90% pewien ze nie) ale warto sprawdzicEDIT: ZAMIESZCZAM PACZKE OEM SPB Mobile Shell (v.0.1) Download
Mam wrażenie że druga zakłądka w pogodzie dotyczy miast w których jest lotnisko, czemu wnioskuje, bo wpisałem swoje miasto czyli DG, 2 zakładka pusta, wpisałem Katowice i co... druga zakładka z pełnym info czyli siła i kierunek wiatru + ciśnienie atmosferyczne dla Katowic Pyrzowic
Cytat: Rafi1980 w Wrzesień 30, 2009, 20:45:18Mam wrażenie że druga zakłądka w pogodzie dotyczy miast w których jest lotnisko, czemu wnioskuje, bo wpisałem swoje miasto czyli DG, 2 zakładka pusta, wpisałem Katowice i co... druga zakładka z pełnym info czyli siła i kierunek wiatru + ciśnienie atmosferyczne dla Katowic Pyrzowic Raczej jest to związane z tym, że na lotniskach są stacje meteo umieszczające na bieżąco aktualne dane pogodowe w sieci.
Cytat: grzegorzb50 w Wrzesień 30, 2009, 00:19:14a skad go pobrac,czy jest free?ze strony spb. to program platny
a skad go pobrac,czy jest free?
Cytat: re_ w Wrzesień 30, 2009, 00:33:15Cytat: grzegorzb50 w Wrzesień 30, 2009, 00:19:14a skad go pobrac,czy jest free?ze strony spb. to program platny chodzi mi o najnowsza wersje ,bo po pobraniu nic sie nie zmienilo
A jak działa karuzela na Omni2 ? bo na PRO niema efektów 3D
a jak zmienić tapetę klikam zmień tło wybieram tapetke i nic się nie dzieje. i czy ktoś znalazł już nowe widety np zegara? z wersj 3.1 nie dzialaja
Cytat: lukaszczecin w Październik 03, 2009, 00:26:01a jak zmienić tapetę klikam zmień tło wybieram tapetke i nic się nie dzieje. i czy ktoś znalazł już nowe widety np zegara? z wersj 3.1 nie dzialaja Hmmmmm... A wzięliście pod uwagę, że tapety muszą mieć SPECYFICZNĄ rozdzielczość zależną od rozdzielczości ekranu? Pierwsza z brzegu nie pójdzie. Zobaczcie tutaj jakie powinne być rozdzielczości:http://www.spbsoftwarehouse.com/pocketpc-software/mobileshell/backgrounds.htmlWidgety??? Sie robiom sie panie. Śledzić odpowiedni wątek na XDA:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=566045&page=24.... Nie chcę sarkać, ale 2 zapytania w google i odpowiedzi na powyższe pytania znalazłem w 3 minuty....
Dlatego napisałem o tapetach online dostępnych wprost z spb 3.5 tam są tylko dobrze dobrane tapety.