Spb Mobile Shell 3 i kolejne wersje

• 776 Odpowiedzi
  • 150159 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline MaXyM

• 469
Odp: Spb Mobile Shell 3 i kolejne wersje
« Odpowiedź #180 dnia: Kwiecień 23, 2009, 08:39:09 »
Podjarałem się, zainstalowałem triala, pobawiłem się - i odinstalowałem... ten shell to może i fajny gadżecik ale mnie zaczął już męczyć po 10 minutach :) zapłacić 30 baksów za "kręcioła" i imho produkt o wątpliwej funkcjonalności to już się nie zdecydowałem... no ale ludzie mają różne potrzeby - i jeżeli kogoś to rajcuje, to gratulacje :D

Nie za kreciola placisz a za shell. MSH2 kreciola nie mial a kosztowal tyle samo.
Poza tym lepiej zaplacic za taki produkt niz krasc TouchFlo3D. No chyba ze wolisz gole WM. Ale wtedy po co testujesz takie gadzeciki.

Osoby ktore chca zintegrowac MSH3 z innymi aplikacjami niech popatrza na forum sbp. Jest tam pare rozwiazan.
HTC HD | radio: 1.17.25.09 | OS: Energy 23569 Titanium 14.Jul1010 | spb MobileShell

*

Offline ciesiel

• *
  • 80
  • Sprzęt: Motorola Moto G 2nd gen.
« Odpowiedź #181 dnia: Kwiecień 23, 2009, 08:47:04 »
Podjarałem się, zainstalowałem triala, pobawiłem się - i odinstalowałem... ten shell to może i fajny gadżecik ale mnie zaczął już męczyć po 10 minutach :) zapłacić 30 baksów za "kręcioła" i imho produkt o wątpliwej funkcjonalności to już się nie zdecydowałem... no ale ludzie mają różne potrzeby - i jeżeli kogoś to rajcuje, to gratulacje :D

No chyba ze wolisz gole WM. Ale wtedy po co testujesz takie gadzeciki.

Testuje po to, żeby znaleźć dodatkową i dla mnie przydatną funkcjonalność. Prawda jest taka, że gołe WM jest raczej ascetyczne i mało konfigurowalne - ale SPB MS 3 idzie imho za bardzo w drugą stronę i tryska gadżeciarstwem :) Może i na telefono-palmtopach jest bardziej praktyczne - sam testowałem to na zwykłym PDA... z tym, że tak jak napisałem to moja subiektywna opinia, żeby nie było, że tylko ludzie się tym zachwycają.
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 23, 2009, 08:48:49 wysłana przez ciesiel »

*

Offline pil74

• 28
  • Sprzęt: Omnia i900 SAIC1/RyM2D4 8GB+8GB
« Odpowiedź #182 dnia: Kwiecień 23, 2009, 09:19:25 »
A ja mam problem z wyświetlaniem powiadomienia o odebranym smsie na omnii. Instaluje shella i jest ok. Robię soft reset i przestaje pokazywać, że sms przyszedł. Po ponownym zainstalowaniu znów jest ok do ponownego soft resetu. I tak w kółko. Dodatkowo S2U2 v 1.45 też przestaje pokazywać tą informację.
Nie mam pomysłu co z tym zrobić
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 23, 2009, 09:20:59 wysłana przez pil74 »

*

Offline vonski

• a.k.a. borubar
  • 7226
  • Free bootloaders!
  • Sprzęt: OnePlus X, Galaxy S6, Xperia Z3 Tablet
« Odpowiedź #183 dnia: Kwiecień 23, 2009, 09:27:15 »
A instalujesz finalną wersję ze strony SPB czy jeszcze tą betę? Bo u mnie wszystkie problemu zniknęły po zainstalowaniu wersji oficjalnej. Build 6411.

*

Offline pil74

• 28
  • Sprzęt: Omnia i900 SAIC1/RyM2D4 8GB+8GB
« Odpowiedź #184 dnia: Kwiecień 23, 2009, 09:47:08 »
Trial ze strony producenta pobrany wczoraj, kompilacja 6411.

*

Offline Skie

• **
  • 138
  • Sprzęt: HTC Tytn II, +6GB karta
« Odpowiedź #185 dnia: Kwiecień 23, 2009, 10:38:09 »
Mam wrazenie, ze MS3 podoba sie osobom dla ktorych pda to fajne urzadzonko do pobawienia sie. Im wiecej ktos "testuje" roznych programow, manilizuje sie  :mrgreen:, instaluje nowe romy etc tym bardziej nowa karuzela mu sie podoba.
Ci co chca efektywnej pracy i stabilnosci po raz kolejny musza szukac czegos innego. chociazby poprzedniej wersji.
pozdrawiam
Skie

*

Offline toja

• 343
  • POZNAŃ
  • Sprzęt: iPhone4S, iPad3
« Odpowiedź #186 dnia: Kwiecień 23, 2009, 10:45:57 »
Zasadniczo jestem zachwycony wersją 3.0. Niedoskonałości opisane wcześniej przez Was zapewne wcześniej czy później zostaną poprawione w kolejnych wersjach. Zgadzam się, że przejście z 2 na 3 to bardziej efektowność aplikacji oraz trochę inne podejście do funkcjonalności (np 3częściowy ekran).
Dorzucę jeszcze "babola"  :grin: od siebie:

Super,u mnie działa to może jeszce ktos podpowie jak zmienic to nieszczęsne
alarm   w 16 godzin i 10 minut na za 16 godzin .....
Wyedytuj SpbMobileShell.txt i tam zmien

" (in|(w" na " (in| (za"

i zrestartuj Mobile Shella.

X.

PS. Pododawaj jeszcze spacje tam, gdzie ich nie ma, bo bedziesz mial bez odstepow. Te babole sa od pierwszej wersji spolszczenia MS 2 :)

To wszystko to pikuś - wszystkie spolszczenia wyświetlają się bez polskich znaków  :shock:
jak na załączonym obrazku a także: "Karuzela kontaktw", "Historia rozmw" itd, itd
dodam, że wersja trial SPB ze strony producenta (6411) a spolszczenie w pliku Spb Mobile Shell.txt jest poprawne!!!

Chyba, że tylko u mnie tak się wyświetla :?:

24-04-2009 Po problemie: ponowna instalacja i jest wszystko jak należy :)
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 24, 2009, 10:26:45 wysłana przez toja »

*

Offline MaXyM

• 469
« Odpowiedź #187 dnia: Kwiecień 23, 2009, 10:59:36 »
Ja polskie litery mam (Eten X500+, WM6.1 gotowany przez Lorbasa, bez polskiej lokalizacji)
HTC HD | radio: 1.17.25.09 | OS: Energy 23569 Titanium 14.Jul1010 | spb MobileShell

*

Offline jj.binks

• 40
  • Sprzęt: HTC Touch Diamond 2
« Odpowiedź #188 dnia: Kwiecień 23, 2009, 11:03:38 »
To wszystko to pikuś - wszystkie spolszczenia wyświetlają się bez polskich znaków  :shock:
jak na załączonym obrazku a także: "Karuzela kontaktw", "Historia rozmw" itd, itd
dodam, że wersja trial SPB ze strony producenta (6411) a spolszczenie w pliku Spb Mobile Shell.txt jest poprawne!!!

Chyba, że tylko u mnie tak się wyświetla :?:

U mnie na tym samym build'zie jest ok.

Mam za to inny problem. Przestawia mi się zegar systemowy, gdy działa mi Shell. Stało się tak już kilka razy na wersji ściągniętej ze strony firmy Spb. Z wyłączonym Shellem nic takiego się nie dzieje. Zrobiłem już nawet HR i dalej to samo. Nie wiem co robić (opróćz deinstalacji shell'a).
Carpe diem

*

Offline MaXyM

• 469
« Odpowiedź #189 dnia: Kwiecień 23, 2009, 11:43:10 »
mi sie nie przestawia. I w sumie nawet nie wiem jak shell moglby przestawiac zegar jak on nie ma zadnych opcji ustawiajacych.

*

Offline qrzysztof

• **
  • 247
  • Sprzęt: HTC One S
« Odpowiedź #190 dnia: Kwiecień 23, 2009, 11:50:11 »
Mam wrazenie, ze MS3 podoba sie osobom dla ktorych pda to fajne urzadzonko do pobawienia sie. Im wiecej ktos "testuje" roznych programow, manilizuje sie  :mrgreen:, instaluje nowe romy etc tym bardziej nowa karuzela mu sie podoba.
Ci co chca efektywnej pracy i stabilnosci po raz kolejny musza szukac czegos innego. chociazby poprzedniej wersji.
Ja napiszę tak:

Jeśli chodzi o MS3 to - niestety po samodzielnych poprawkach w rejestrze, zgodnie z wskazówkami tu zamieszczonymi - myślę, że (w moim konkretnym przypadku będzie wzrost funkcjonalności o jakieś 10-20% w porównaniu do wersji nr 2. Wzrost gadżeciarstwa za to bliski 100%.

Także, o ile nic mnie nie zrazi, prawdopodobnie zapłacę za uaktualnienie. Ten niewielki wzrost funkcjonalności cenię sobie dużo bardziej niż karuzelę i efekty.
Pomyśl dwa razy zanim skierujesz kogoś do wyszukiwarki!

*

Offline gbbsoft

• 1539
« Odpowiedź #191 dnia: Kwiecień 23, 2009, 11:50:24 »
Zainstalowałem, podoba mi się.

Wykryte problemy, może ktoś zna jakies rozwiązania:

1. nie działa integeracja z pogodą (firmy SPB). Jak naciskam słoneczko w lewym górnym rogu, to pokazuje mi ekran do dodawania nowego miasta, dodaje i jak ponownie klikam w słoneczko, to znowu proponuje dodanie (już drugi raz tego samego miasta nie da się dodać) itd. To się stało zapewne po instalacji najnowszej wersji SPB Weather

2. MS3 kłoci mi się z ManilaControl 1.0. W sumie albo jedno działa poprawnie, albo drugie. Działanie poprawne rozumiem możliwość przejścia z okna "Today" do MS albo MC. Jest np: taki efekt: jak nie uruchomie ManilaControl przy starcie systemu (opcja w Manila Control), to każde uruchomienie programu ManilaControl powoduje uruchomienie... MS3.

Jak zabije ManilaControl (ikona "Close Manila"), to tak jakby ona zabiła MS3. I wtedy (a) klikanie na ikonkę Manila Control odpala Manilę, (b) a MS3 w ogóle znika. Jedyny sposób dojścia do MS3, to menu Start (pojawia się start w wersji MS3) i pójscie w lewo (w lewym dolnym rogu)

3. Znikneły dodatki do okna "Today", ale pewnie na to nie ma rady. "By design" jak to mówią - a szkoda...

Najbardziej mnie denerwuje pkt 2. bo się przydawał...

*

Offline pHarel

• 468
  • Sprzęt: iPhone 4S / iPhone 5S 32GB / MacBook Air 13
« Odpowiedź #192 dnia: Kwiecień 23, 2009, 12:32:26 »
A ja musialem zrezygnowac z spb3 bo czasami potrafil wywiesic mi calego ppc i jedyny ratunek to reset :-| Wy tez macie takie zwisy?
Dodam ze to byl oficialny ze strony producenta.
Tak ogolnie to to mialem jeszcze jednego walka mianowicie jak dostalem esa albo ktos dzwonil nie bylo zadnego powiadomienia o smsie i polaczeniu.
Napisane: Kwiecień 23, 2009, 12:29:32
Zainstalowałem, podoba mi się.

1. nie działa integeracja z pogodą (firmy SPB). Jak naciskam słoneczko w lewym górnym rogu, to pokazuje mi ekran do dodawania nowego miasta, dodaje i jak ponownie klikam w słoneczko, to znowu proponuje dodanie (już drugi raz tego samego miasta nie da się dodać) itd. To się stało zapewne po instalacji najnowszej wersji SPB Weather

hmm mi normalnie dzialalo jak wybralem miasto to odrazu zaczelo pobierac dane
Jakieś tam>Hermes>K750>K800>TOSHIBA G900>Diament>i900 Omnia>HTC G1>I900 Omnia>I5700>SGS II>ZTE Blade>Milestone>SGS III > Dell X51 / iPAQ 4100 / iPhone 4S /iPhone 5S 32GB / MacBook Air 13,3 mid 2013 / ATV3

*

Offline MarioM74

• 381
  • Sprzęt: HTC Desire S, Blow GPS35V
« Odpowiedź #193 dnia: Kwiecień 23, 2009, 13:51:12 »

Też tak miałem.
Mi zaskoczyło jak dodałem nowe dowolne miasto. Potem to miasto,jak już się SPB Weather zintegrowało, usunąłem i jest już OK.

pozdrawiam
Mario

*

Offline gbbsoft

• 1539
« Odpowiedź #194 dnia: Kwiecień 23, 2009, 14:10:47 »
Na forum SPB ten problem też już zainstniał:
http://www.spbclub.com/forum/viewtopic.php?p=127402#127402

*

Offline biceps33

• 341
  • Sprzęt: Galaxy SII
« Odpowiedź #195 dnia: Kwiecień 23, 2009, 14:35:10 »
Nie do końca rozumiem osoby, które mówią że spadła funkcjonalność kosztem wodotrysków. Wodotryski oczywiście są, ale nie ma konieczności korzystania z nich. Na potrójnym pulpicie na dobrą sprawę można sobie skonfigurować wszystko tak jak było w Shellu 2 :)

Mnie osobiście przeszkadza widoczność paska WM, ale pamiętajmy, że ten produkt dopiero co ujrzał światło dzienne  :ok: Przypuszczam że nie minie miesiąc jak zacznie się wysyp wszelkiej maści udogodniaczy, widgetów itd, a gołym okiem widać że sam program niesie możliwości znacznie większe niż v2.

W każdym razie prorokuję, że z końcem maja opcji będzie tyle, że sami będziemy mieć kłopoty z wyborem tych wtyczek (ogólnie pojętych dodatków) które będą nam najbardziej pasować :) :) :)

*

Offline alien4

• **
  • 103
  • Sprzęt:
    HTC sense
« Odpowiedź #196 dnia: Kwiecień 23, 2009, 16:17:18 »
Juz sobie poradzilem z "aktualizacja"  teraz pytania, SPB 2 wybudzal sie po kazdorazowym wylaczeniu podswietlania i wlaczeniu go ponownie a ten tak nie robi, bynajmniej u mnie, i 2 sprawa to ze jak juz sie wlaczy to na dolnym pasku na 1klik jest ustawione Starter i Kontakty, wie ktos jak zrobic zeby zamiast ktoregos z tych 2 bylo tam Pokaz dzisiaj?? Albo zeby ikonka pokaz dzisiaj pokazala sie obo zegarka lub gdziekolwiek na tym ekranie.
Zna ktos odpowiedzi na te pytania?? Dodatkowo chcialem zauwazyc ze po zainstalowaniu SPBMS3 i wlaczeniu wysylania raportu o bledach co bym nie kliknal wyskakuje Blad w ktorym pisze ze plik cprog.exe przestal dzialac, pare rezy kliknalem nie wysylaj i od nowa wywala blad jak tylko cos zrobilem, wylaczylem raportowanie bledow ale nie uwazam ze to dobre rozwiazanie. Wy tez mieliscie problem z tym?? BTW mam na ekranie SPB pocket plus i tel wlacza sie normalnie ale jak juz pokazuje sie ekran to jest pusty przez okolo min po tym czasie dopiero zalacza sie SPB pocket plus. Mialem ta kombinacje juz wczesniej na tym samym romie tyle ze z SPBMS2 przeszedlem na WM6.5 nie wytrzymalem z nim dlugo i zeszlem znowa na 6.1 i teraz ciagle cos sie z nim dzieje, jak nie bledy, to zamula strasznie itd
HTC Touch Diamond 2 | WM 6.5 | 23547.5.5.0 | Manilia 2.5.20121225 | Philips SCE4430/12 (2000mAh)

*

Offline xenium11

• 268
  • Sprzęt: Motorola Defy
« Odpowiedź #197 dnia: Kwiecień 23, 2009, 17:11:16 »
a u mnie gdy uruchomie jakis program np.AM to po kilkunastu sekundach znika mi widok automapy i wraca ekran Spb Mobile Shell.Tak samo jest przy innych programach,co to moze byc?

« Odpowiedź #198 dnia: Kwiecień 23, 2009, 18:57:34 »
Witam, panowie wie ktoś czy Spb wystawi fakturę? :-? Chciałbym jeszcze dokupić Spb backup, znalazłem taki polski sklep gdzie można kupić nowego shella:   
http://tions.pl/index.php?main_page=product_info&products_id=2254 
wychodzi niby tyle samo albo nawet troche taniej co u spb, wie ktoś coś o nich?

to sklep jednego z forumowiczow, maja taniej niz wiele innych sklepow. mozesz zalapac sie na nizke, w dziale promocje jest temat.

Dział promocje? Gdzie on jest? Nie widzę nic takiego  :mysli:

*

Offline tomaszkap

• 8932
  • Mój avatar to Sawyer
  • Sprzęt: Samsung Galaxy A52 5G
« Odpowiedź #199 dnia: Kwiecień 23, 2009, 19:02:08 »
Dział kupię,sprzedam, zamienię i promocje jest dostępny tylko dla klubowiczów. Napisz do kolegi J-A-J-O

http://pdaclub.pl/forum/index.php?action=profile;u=9929
Było:Asus A696->SPV M650->Nuvifone M20->i5700->Kaiser-> SGSI,SGSII,SGSIV,Huawei,PALM Centro, Xiaomi Mi Mix 2s, Samsung Galaxy J4, Xiaomi Redmi Note 4 64/4 GB, Huawei P20 ProRealme 8Pro/8GB/128GB, Samsung A52s/A54 5G

*

Offline Borg

• 582
  • Sprzęt: HTC Sensation,SE P1i
« Odpowiedź #200 dnia: Kwiecień 23, 2009, 21:03:51 »

Proszę powiedz mi jak w poprzedniej wersji zrobić 3 ekrany gdzie mogę umieścić pliki i skróty programów , co do efektywności pracy to po proszę o podpowiedź jak "pod gołym" WM albo TouchFlow włączyć jednym przyciskiem wifi i bt bez zewnętrznego oprogramowania i wtyczek.

Co do stabilności o ile "beta" wersja która wyciekła średnio się sprawowała na moim THD o tyle finalna działa bez żadnego problemu a przy tym zajmuje mniej ramu niż TouchFlow-Topaz.

ps. co do zmiany romów - często nie zmieniam ale czasami zmiany dużo wnoszą do stabilności i efektywnej pracy :P .
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 23, 2009, 21:10:49 wysłana przez Borg »
Palm m105->m130->Motorola mpx200->mpx220->SE P1i->HTC HD->HTC Desire->HTC Sensation

*

Offline Adams.72

• **
  • 183
  • Sprzęt: Mio P350 , SGS, ARCHOS HT 7", SGH i600.
« Odpowiedź #201 dnia: Kwiecień 23, 2009, 21:51:53 »
A czy ktoś z forumowiczów ma pomysł dlaczego u mnie na Tośi po zainstalowaniu MS 3 nie działa dobrze SPB Phone Suite. To znaczy nie idzie zmienić profilu(integracjie mam zaznaczoną), powiadomienia działają itp. Tylko ten nieszczęsny profil( mam masę różnych profili i bardzo mi tego brakuje). Kilkakrotnie odinstalowywałem i instalowałem no i kicha. :] Aha i mam triala ze strony Spb ale za Phone suite zabuliłem i wolałbym żeby zadziałało :O
Mio P350, Toshiba G900-->Topaz-->Toshiba TG01-->SGH i780-->SGS

*

Offline Skie

• **
  • 138
  • Sprzęt: HTC Tytn II, +6GB karta
« Odpowiedź #202 dnia: Kwiecień 23, 2009, 22:11:41 »
Nie do końca rozumiem osoby, które mówią że spadła funkcjonalność kosztem wodotrysków. Wodotryski oczywiście są, ale nie ma konieczności korzystania z nich. Na potrójnym pulpicie na dobrą sprawę można sobie skonfigurować wszystko tak jak było w Shellu 2

No czysta zywa kpina, az sie nie chce komentowac... Chyba kolega niewiele mial na Shellu dwojce.
pozdrawiam
Skie

*

Offline baciarek

• 687
  • Sprzęt: Samsung Galaxy S5
« Odpowiedź #203 dnia: Kwiecień 23, 2009, 23:12:24 »
A czy ktoś z forumowiczów ma pomysł dlaczego u mnie na Tośi po zainstalowaniu MS 3 nie działa dobrze SPB Phone Suite. To znaczy nie idzie zmienić profilu(integracjie mam zaznaczoną), powiadomienia działają itp. Tylko ten nieszczęsny profil( mam masę różnych profili i bardzo mi tego brakuje). Kilkakrotnie odinstalowywałem i instalowałem no i kicha. :] Aha i mam triala ze strony Spb ale za Phone suite zabuliłem i wolałbym żeby zadziałało :O

Mnie ta się integruje, ale niestety nie integruje się diary - a szkoda ....
Kobieta + 50ml = CHMOD 777

*

Offline biceps33

• 341
« Odpowiedź #204 dnia: Kwiecień 23, 2009, 23:24:59 »
Na Shellu 2.x miałem wrzuconą nakładkę http://www.imarche.net/omnia/index.php skonfigurowaną wyglądem i funkcjonalnością tak jak lubie. My menu rozwijane z głównego ekranu Shella (z zegarem) do tego na oddzielnych kartach ostatnio otwierane programy + pinned a na drugiej wielostopniowe menu. Do tego kalendarz który był mi zbędny bo używam Pocket Breeze na standardowym Today WM :) co straciłem?  aha - no i jeszcze jako taka integracja z SPB Weather (w SPB 3.0 jest identyczna).

W SPB 3.0 jest możliwość "rozszerzenia" Ekranu Life Style o dodatkowe "pulpity" - np zamiast standardowych 3 można zrobić 5 :)

« Odpowiedź #205 dnia: Kwiecień 23, 2009, 23:40:07 »
U mnie następuje kompletne zamieszenie PCC gdy dzwonię do kogoś, a ta osoba nie odbiera połączenia. Spb Mobile Shell 3.0 pobrany ze strony Spb.

*

Offline horde

• 2638
  • Sprzęt: Lg 2x, SGS3
« Odpowiedź #206 dnia: Kwiecień 24, 2009, 00:00:24 »
Nie do końca rozumiem osoby, które mówią że spadła funkcjonalność kosztem wodotrysków. Wodotryski oczywiście są, ale nie ma konieczności korzystania z nich. Na potrójnym pulpicie na dobrą sprawę można sobie skonfigurować wszystko tak jak było w Shellu 2

No czysta zywa kpina, az sie nie chce komentowac... Chyba kolega niewiele mial na Shellu dwojce.

A dla mnie kpina jest wrzucanie wszystkich do jednego wora i ocenianie przez pryzmat tego co sie komu podoba zastosowania pda.

*

Offline MaXyM

• 469
« Odpowiedź #207 dnia: Kwiecień 24, 2009, 00:21:27 »
Na Shellu 2.x miałem wrzuconą nakładkę http://www.imarche.net/omnia/index.php skonfigurowaną wyglądem i funkcjonalnością tak jak lubie.

?? Ale o co chodzi? Ze spb nie zrobil nowej wersji jak ten 3rd party skin?
Zreszta auto pisze ze pracuje nad wersja do MS3.

*

Offline biceps33

• 341
« Odpowiedź #208 dnia: Kwiecień 24, 2009, 00:29:43 »
Jeśli to było też do mnie to spieszę wyjaśnić, że poprostu chciałbym się dowiedzieć co takiego było lepszego w SPB MS 2.x a czego nie ma w 3 bo być może nie poznałem jakichś jego funkcjonalności (i albo mówmy o podstawowych wersjach programów bez jakichś mega przeróbek, albo dajmy twórcom entuzjastów MS3 troche czasu na stworzenie dodatków również do niego)

Mnie na tą chwile interesowało by umieszczenie zegarka z widoku profesionalnego na ekranie life style. Na anglojęzycznym forum komuś to się już udało, ale jak narazie jeszcze jest w fazie prób i testów zdaje się ;) http://www.spbclub.com/forum/viewtopic.php?t=24213&postdays=0&postorder=asc&start=15 (zerknijcie też stronę wcześniej)

Na Shellu 2.x miałem wrzuconą nakładkę http://www.imarche.net/omnia/index.php skonfigurowaną wyglądem i funkcjonalnością tak jak lubie.

?? Ale o co chodzi? Ze spb nie zrobil nowej wersji jak ten 3rd party skin?
Zreszta auto pisze ze pracuje nad wersja do MS3.

Chodzi tylko i wyłącznie o post Skie, który uznał że funkcjonalność 3 w porównaniu do 2 to kpina i nawet nie warto komentować :) podałem mu linka do tego co miałem na Shellu 2.x i twiedze, że funkcjonalności mi nie ubyło:)
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 24, 2009, 00:33:54 wysłana przez biceps33 »

*

Offline gbear

• *
  • 56
  • Sprzęt: HTC Diamond
« Odpowiedź #209 dnia: Kwiecień 24, 2009, 00:30:56 »
wracam na wersję 2 - 3ka nie podoba mi się, za duzo dotykania zeby przejsc miedzy zakladkami. Poczekam na jakas wersje 3.XX, moze bedzie mi bardziej pasowala. Narazie 3 mi nie leży a zapowiadało się sympatycznie  :(

pzdr