Spb Full Screen Keyboard polska klawiatura

• 11 Odpowiedzi
  • 6662 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Marzec 14, 2006, 02:16:04 »
Oto polska klawiaturka z ogonkami do SpbFull Screen Keyboard mojego autorstwa. Na pewno dziala na wersji 3.0.0 . Bylbym wdzieczny za umieszczenie na jakism serwerze.
Na razie dostepna jest
>>>>>>tutaj<<<<<<
Podmien pliki w \program files\full screen keyboard\skins i zrob soft reset
Zycze milego korzystania i czekam na komentarze, propozycje zmian.

Pozdrawiam

ps
Gdyby ktos dał rade to trzeba by jeszcze zmienic drugi ekran (gdy przycisk jest nacisniety).

« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 15, 2006, 01:44:07 »
w wersji 3.0.1 nie działa :-( wywala błąd

« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 15, 2006, 10:16:42 »
Cytat: "xero_boy"
w wersji 3.0.1 nie działa :-( wywala błąd

Moja wina, byl blad w skinie, juz poprawiony. sproboj raz jeszcze

« Odpowiedź #3 dnia: Marzec 15, 2006, 17:11:04 »
Teraz działa bardzo dobrze!!! Super wielkie dzięki,  a czy mógłbyć opracować wersje dla trybu Portrait czyli klawiatura w pionie?

*

Offline KLIFord

• *
  • 93
    • KLIFord Home Page
  • Sprzęt: Mio a701 - [Motorola A900, HTC Magician, HTC Wizard]
« Odpowiedź #4 dnia: Marzec 20, 2006, 13:00:19 »
Siemano
Nom ladna ladna klawiaturka [: gratuluje twinwiu [: ale podmiana wygladala u mnie nieco trudniej... mam program zainstalowany na sd i musialem podmienic pliki standard.jpg i standard.txt i po SR mialem juz klawiaturke [:
Pozdrawiam,
Bartłomiej 'KLIFord' Syguła

Re: Spb Full Screen Keyboard polska klawiatura
« Odpowiedź #5 dnia: Marzec 20, 2006, 16:29:46 »
Witam!
Jak się ma ta klawiatura do PDA z VGA? Mam Loox-a i po wgraniu tej klawiatury nie mam możliwości jej wgrania, a sama nazwa plików wskzuje że nie jest ona przystosowana dla VGA.
pzdr
Michał

« Odpowiedź #6 dnia: Marzec 21, 2006, 14:30:06 »
Klawiatura dziala na 100% na pocketach z wm 2003 i 240x320, nie wiem jak bedzie z innymi. Zainteresowanym polecam edycje pliku txt i bitmapy, ktore w mojej wersji byly zaware w folderze skins.

« Odpowiedź #7 dnia: Marzec 23, 2006, 21:27:05 »
Cytat: "twinwiu"
Klawiatura dziala na 100% na pocketach z wm 2003 i 240x320, nie wiem jak bedzie z innymi. Zainteresowanym polecam edycje pliku txt i bitmapy, ktore w mojej wersji byly zaware w folderze skins.

Bedzie dzialac na VGA, ale jak powiekszy sie plik bmp do 1440x720 punktow.Zrobilem to, ale ze nie mam oryginalu to wyglada tak sobie -- mocno rozmyte. Czy moglbysc ze zrodlowego plikuzrobic powiekszone bmp? Bede wdzieczny. Aaa... dziala pod WM5

« Odpowiedź #8 dnia: Marzec 23, 2006, 22:36:22 »
Dla hx4700 powinno być 1440x640.

« Odpowiedź #9 dnia: Sierpień 09, 2006, 19:58:44 »
Koledzy, jak edytowac plik standardQVGA.txt, zeby dzialalo wszystko na VGA? Nie moge zajarzyc co oznaczaja liczby przy przyciskach... Wszystko razy 2??

« Odpowiedź #10 dnia: Sierpień 27, 2006, 20:34:43 »
Zainstalowałem ale nie ma polskich znaków :( daje tylko duże litery. A sorry już mam -fn- trzeba nacisnąć :)

Odp: Spb Full Screen Keyboard polska klawiatura
« Odpowiedź #11 dnia: Listopad 03, 2008, 22:31:58 »
Witam wszystkich Klubowiczów!  :) To mój pierwszy post na forum.
Kupiłem sobie HP 214 i brakowało mi sposobu na szybkie wprowadzanie tekstu. SPD Full Screen Keyboard okazał się być dobrym rozwiązaniem. Niestety dostępny na stronie producenta układ klawiatury nie jest idealny. Program spodobał mi się jednak na tyle, że kupiłem go i postanowiłem poszukać innej skórki. I tak trafiłem tutaj. Widzę, że wątek jest już bardzo stary, ale ta skórka również nie jest tym co chciałem. Znalazłem jednak zestaw do budowania własnych skórek na stronie SBP i od razu zabrałem się do roboty  :proud: To jest bardzo proste i każdy może ją zrobić samemu. Mogę jednak w tym pomóc lub nawet zrobić dowolną skórkę na zamówienie o ile znajdę na to czas ;)

Dobra koniec gadania. Oto skórka, którą zrobiłem na szybko (dla własnych potrzeb nie chciało mi się tworzyć ładnej grafiki a wciśnięcia klawiszy są zrobione przez zwykłą inwersję kolorów) z jednej z dostępnych na stronie SPD. Działa na SPD Full Screen Keyboard w wersji 3.0.1, jest przystosowana do ekranów VGA oraz zakłada używanie słownika (ten duży przycisk w prawym dolnym rogu służy do szybkiego zatwierdzania podpowiadanych słów). Mogę oczywiście przerobić też tą standardową skórkę na polską wersję z Alt. Na razie używam tej i jestem bardzo zadowolony  :grin:

Linki do instalatora:
http://www.sendspace.pl/file/BzSImdV8/
http://rapidshare.com/files/160375022/BlackPLSkin_setup.zip.html