Ostatnio zacząłem się bawić tą aplikacją do obsługi facebooka - odpowiada mi znacznie bardziej niż mobilna wersja serwisu (m.facebook.com). Na Wizardzie i Universalu działa pięknie i nie robi mi żadnych problemów. Na iPAQ h4150 nie testowałem, ponieważ musiałbym wgrywać do i tak niezbyt obszernej pamięci urządzenia dość spory .NET w wersji co najmniej 2.0 - trochę szkoda zachodu dla jednego (no może dwóch lub trzech) programu, a poza tym wm2003 i tak nie został wymieniony na stronie programu jako kompatybilny system.
Natomiast na iPAQ hx4700 (z WM6) zaobserwowałem dziwny objaw. Program się instaluje i uruchamia, można z niego normalnie korzystać. Przy którejś kolejnej próbie uruchomienia wpada w dziwny stan - zamiast programu na ekranie pojawia się małe okienko z informacją, że podczas logowania wystąpił błąd. Tapię więc na "ok", okienko znika, by po sekundzie czy dwóch pojawić się ponownie i tak w kółko. Na pewno nie jest to kwestia połączenia, gdyż w tym samym czasie jestem w stanie normalnie przeglądać sieć przy pomocy Opery Mobile. W tym samym momencie działa również SkyBook na innych urządzeniach oraz mogę się zalogować przez przeglądarkę do serwisu na desktopie.
Okienko z owym błędem wyskakuje w kółko, nie pomaga próba wyłączenia programu w iTask, pozytywny skutek daje dopiero soft reset lub... Odinstalowanie programu.

Jakieś pomysły co do powodu tak dziwnego zachowania aplikacji?