Na uni z WM6 śmiga dźwięk bardzo się poprawił na słuchawkach też ale niestety na słuchawkach stereo BT motorola s9 bez zmian próbowałem różnych konfiguracji ale co bym nie robił zawsze jest tak samo. Ma ktoś na to jakąś receptę ?
http://forum.mobione.pl/index.php/topic,2328.0.htmlteraz: napisz, czy wyczytana tam metoda na ad2p działa u Ciebie - jeśli nie wiesz, jak dodać rejestr podany w wątku przez mobi'ego, mogę zstworzyć cab, TESTOWY, który pomoże rozwiązać problem.
generalnie, podobno chodzi o to:
That worked through BT headset it is necessary to copy all parameters from [HKEY_LOCAL_MACHINE\Drivers\BuiltIn\Wave Dev] in HKEY_LOCAL_MACHINE\Drivers\BuiltIn\BtA2dpSnd
Except for value of parameter "OldDriver", he should be such, as was "DLL"
For example:
Before
"DLL" = "bta2dp.dll"
After
"DLL" = "WOWHD_ARM_WCE_PPC2005_Driver.dll"
"OldDriver" = "bta2dp.dll
------------------
moja opinia o srs WOW:
wyłączcie WSZELKIE polepszacze, equalizery w Waszych grajkach, wgrajcie wow, jeśli działa, zróbcie softreset, uruchomcie ulubiony grajek(POLECAM do wow gsplayera BEZ surround, 3d itp), włączcie utwór, który znacie, odpalcie ustawienia srs wow, i po prostu - klikajcie profile.
zmiany ustawień, jeśli wow jest właczony, są ZMIENIANE W REALTIME.jeśli to nie uświadomi Wam, co macie...
uruchomcie TCPMP...film z dźwiękiem MINIMUM 44.1 khz, 96 kbps, optimum 44.1 khz, 128 kbps, lub wyżej..sprawcie, by film był odtwarzany w tle, i znów - pobawcie się profilami.
i na koniec: mozna wgotować srs wow do ROMU, co wiecej, jego dll-e działają też jako XIP - działają z MINIMALNYM spowolneiniem systemu i maszyny.....
na wizardzie z 195 mhz, filmem przy jakosci 13 wg pdivxencodera, 44.1 khz, 128 kbps dźwięku, stereo, wow headphones setting, przy 195 mhz dźwięk na słuchawkach rozbija mózg.
axiomowcom zalecałbym wyłączyć ich eq itp dodatki przed.