Przez G-alarm nie mogę słuchać muzyki

• 4 Odpowiedzi
  • 902 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline ppop

• *
  • 63
Przez G-alarm nie mogę słuchać muzyki
« dnia: Kwiecień 03, 2009, 16:04:17 »
Miałem wersje 1.4.6 G-Alarm i byla tam opcja "force playback over speaker" - czyli wymuszanie grania przez głosnik. Chciałem zobaczyc jak to dziala, wiec wlozylem sluchawki i odtworzylem alarm. Oczywiscie alarm gral przez głosnik.
Niestety, pozniej chcialem posluchac muzyki przez sluchawki, ale co sie okazuje? ze muzyka tez leci przez glosnik.

:/

zaktualizowalem g-alarm do 1.5.1 myslalem, ze moze cos poprawili, ale dalej jest tak samo.
macie jakis pomysl, jak to naprawic? bo wgrywanie od nowa softu, ustawianie itp srednio mi sie podoba :D

*

Offline Klusek

• 1410
    • http://www.pdaclub.pl/info.php?id=6656
  • Sprzęt: Xperia Arc S
Odp: Przez G-alarm nie mogę słuchać muzyki
« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 03, 2009, 18:33:53 »
Robiłeś soft reset?
Spróbuje może wyłączyć tą opcję, podłączyć słuchawki i włączyć alarm. Tak na szybko to wymyśliłem, ale może pomoże.
Sony Xperia Arc S powered by:
FXP208 - CM10

*

Offline ..k..l..m..n..

• 2602
  • Sprzęt: LG Swift 3D, HTC Leo, Eten M700
« Odpowiedź #2 dnia: Kwiecień 03, 2009, 22:52:19 »
A może autor wątku napisałby jaki ma sprzęt? Uprzedzając ewentualne pytanie - tak, może to mieć znaczenie w rozwiązaniu problemu.
LG Swift 3D: Froyo
HTC Leo: EnergyROM 28244 Sense 2.5 Cookie 2.0
Eten M700: _TB_TB_ WM6.1

*

Offline ppop

• *
  • 63
« Odpowiedź #3 dnia: Kwiecień 04, 2009, 17:53:42 »
jakby mi nie przenosili wątku z działu o toshibie g900, to nie musialbym pisac jaki mam sprzęt ;)
a problem rozwiazalem, przez rejestr...tylko nie pamietam dokladnie jak..
wyszukalem chyba playback, albo speaker i tam gdzies bylo to słowo w folderze "alarm" zmienilem wartosc na 0> softreset > 1 i dziala ;)

*

Offline copymaker

• 1253
  • PW to nie helpdesk :)
  • Sprzęt: HTC Desire
« Odpowiedź #4 dnia: Kwiecień 05, 2009, 01:18:14 »
jakby mi nie przenosili wątku z działu o toshibie g900, to nie musialbym pisac jaki mam sprzęt ;)

wystarczy uzupełnić swój profil i będzie wiadomo jaki masz sprzęt... nikt wtedy nie zapyta zbędnie....
SPV M3000-->Loox N560-->MDA Vario II-->HTC TyTN II-->HTC TouchDual-->TyTNII-->Touch Pro-->Samsung Omnia 8GB-->Touch HD-->G1-->SPVM5000-->SGH i780->Iphone 3G 16 GB->HTC Hero--> HTC Touch HD->Iphone 3GS->Vario IV->G2->HD2->BB9700->IP3Gs 32GB->Desire