Przeglądarka

• 6 Odpowiedzi
  • 692 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Przeglądarka
« dnia: Luty 01, 2010, 15:06:32 »
witam.

Mogę prosić o nazwy przeglądarek wyświetlających dokładnie tak samo jak na komputerze ( Real ) zainstalowałem Skyfire i nie mogę wejść na żadną stronę...

*

Offline zajc3f

• **
  • 145
  • Sprzęt: prosiak zwany rafalkiem
Odp: Przeglądarka
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 01, 2010, 15:09:00 »
operam, netfront, jak chcesz zmiejszyc transfer to opera mini :P

« Odpowiedź #2 dnia: Luty 01, 2010, 15:24:48 »
prosiłbym o linki do sprawnego skyfire, albo wytłumaczenie błędu polegającego na wyświetlę nie błędu i linkiem do przejścia na witrynę www.skyfire.com/config/users

« Odpowiedź #3 dnia: Luty 01, 2010, 15:29:12 »
Mi skyfire chodzi ok a mam ostatnią, dostępną wersje.

*

Offline bradley86

• **
  • 172
  • Sprzęt: MDA Vario IV
« Odpowiedź #4 dnia: Luty 01, 2010, 15:40:52 »
Takie cos zauwazylem gdy wchodze przez google na inne strony. Wtedy musze zjechac na sam dol strony, kliknac link zeby otwarl strone w oryginale, ponownie kliknac i juz jest oryginal.
MDA Vario IV, WM6.5 23658 stock-like Kitchen, 1.10.Olinex

« Odpowiedź #5 dnia: Luty 01, 2010, 17:37:44 »
jeszcze pytanko które troszeczkę odbiega od tematu. chodzi o Kurnik na Touch pro jak go uruchomić, czytałem i wiem, że są miliony tego typu tematów i proszę nie odsyłać. był temat na wizardzie lecz on ma rozdziałkę 320x240 a TP 640x480 na przeglądarkach netfront v3.3 , opera mobile 10 , skyfire 1.5 nie otwiera się pokój i okno gry. pytanko proszę o odpowiedz pozdro !

*

Offline tplewa

• 688
  • Sprzęt: HTC Touch HD
« Odpowiedź #6 dnia: Luty 01, 2010, 18:05:02 »
jeszcze pytanko które troszeczkę odbiega od tematu. chodzi o Kurnik na Touch pro jak go uruchomić, czytałem i wiem, że są miliony tego typu tematów i proszę nie odsyłać. był temat na wizardzie lecz on ma rozdziałkę 320x240 a TP 640x480 na przeglądarkach netfront v3.3 , opera mobile 10 , skyfire 1.5 nie otwiera się pokój i okno gry. pytanko proszę o odpowiedz pozdro !

Rozdzielczos nie ma tutaj nic do gadania, na Operze nie odpalisz chocbys glowa walil w mur  :E
Caly problem to obsluga Javy i nie wiem czy jakas przegladarka to obsluguje bo z opisow na stronach i poszukiwaniach google mi takiej nie udalo sie znalezc

Wiec nie wiem czy komus udalo sie odpalic jave na WM w dodatku jako applet w przegladarce (bo przegladarka to musi wspierac)...

Pisalem o tym tutaj:
http://pdaclub.pl/forum/leo/kurnik-i-problem-z-uruchomieniem-gry-rozwiazanie/msg1173374/#msg1173374

a tutaj to co mniejwiecej tam napisalem (wystarczylo poszukac):

Kurnik, wszelkie czaterie itp. uzywaja JVM (Java Virtual Machine) do tego niektore aplikacje moga uzywac JavaFX itd.
Z tego co wiem SUN nie wydal wersji dla WindowsMobile :) wiec tutaj bedzie z tym problem...
Jest co prawda alternatywny darmowy projekt: http://www2s.biglobe.ne.jp/~dat/java/project/jvm/index_en.html
niestety nie testowalem czy bedzie to dzialac np. z kurnikiem (nie wiem na ile w/w projekt jest kompatybilny z J2SE i z jakimi przegladarkami bedzie dzialal tak aby odpalaly sie applety javy)...
Jak ktos chce sie pobawic to musi szukac jak odpalic applet J2SE na WM w przegladarce (nie mylic z J2ME czy JavaScript bo to co innego)... Prawde mowiac nie interesowalem sie tym tematem wiec nie wiem czy jest to realne...
Jak nie to pozostana listy blagalne do SUN-a co by taka wersje wydali  :E

jednak cos mi sie zdaje ze nie ma jak narazie rozwiazania tego problemu...
« Ostatnia zmiana: Luty 01, 2010, 18:06:41 wysłana przez tplewa »
"Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe."