Prosty kalndarz z tekstem w widoku miesiaca

• 2 Odpowiedzi
  • 687 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Prosty kalndarz z tekstem w widoku miesiaca
« dnia: Październik 20, 2009, 15:23:54 »
Witam.

Poszukuje prostego kalendarza, aplikacji na wm6, który bylby w stanie wyświetlić w widoku miesiąca kliku literowe wyrazy przy każdym dniu.
Ekran mam vga, wzrok tez dobry i coś takiego byłoby dla mnie w sam raz. Z moich poszukiwań znalazłem jedynie jakiś kalendarz hebrajski który mniej więcej potrafi wyświetlać ale i tak nie to co trzeba. Wszystkie które widziałem są w stanie stawiać znaczek przy dniu i nic więcej.
Wystarczy coś bardzo prostego, bez godzin, najlepiej żeby wprowadzając tekst nie trzeba było przedzierać się przez cala stronę opcji. Cos jedynie poglądowego.

Spotkał się ktoś z czymś takim?
pozdrawiam

*

Offline vonski

• a.k.a. borubar
  • 7226
  • Free bootloaders!
  • Sprzęt: OnePlus X, Galaxy S6, Xperia Z3 Tablet
Odp: Prosty kalndarz z tekstem w widoku miesiaca
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 20, 2009, 18:36:19 »
Co prawda całego miesiąca nie zmieścisz ale tydzień tak: w Today Agenda możesz sobie przypisać dowolną ilość zadań do każdego dnia.

tak to mniej więcej wygląda:

Odp: Prosty kalndarz z tekstem w widoku miesiaca
« Odpowiedź #2 dnia: Październik 20, 2009, 23:21:36 »
Dzieki, ale chodzi o to zeby nie bylo to na today tylko jako oddzielna aplikacja kalendarzowa. Cos jak to z widokiem na miesiac tylko bardziej prosto. Zaplenic caly miesiac w sposob jaki sie tu zapelnia jest wykanczajace, choc idea podpisow pod dniami jest ta ktorej szukam. Tylko totalnie to nie ergonomiczne http://www.freewarepocketpc.net/ppc-download-my-calendar-1-5.html

Moze jest jeszcze cos innego?