Lekką "obsuwę" miałem, bo sesja była cięższa niż się spodziewałem. Ale mam już wakacje, przysiadłem i...
Dzisiaj osiągnąłem satysfakcjonujący stan działania

Screeny poniżej (na pierwszym skinie chodzi oczywiście o najwyższy plugin, niżej jest PhoneWeaver). Jeżeli ktoś jest chętny do testowania, proszę o kontakt na priv. Jeżeli wszystko będzie przebiegało po mojej myśli, to release pierwszej wersji jest kwestią dni.
Analogicznie sytuacja wygląda dla końca aktualnego spotkania (tak samo wszystko wygląda, tylko jest "ends in").
Uwagi:
- program w języku angielskim - nacjonalizacja planowana w przyszłości
- program .NET-owy
- plugin today także z wykorzystaniem .NET - ostrzegam, bo pożera to ponad 0.5MB ramu
- brak obsługi zdarzeń całodziennych
- przy nakładających się zdarzeniach, wyższy priorytet ma trwające
- obsługuje zdarzenia tylko z dwóch najbliższych dni (nie jestem w stanie inaczej w tej chwili)
- wymaga WM5 lub wyższego
- program jest freeware, ale jeszcze nie ma licencji określonej (na to przyjdzie czas, będzie to zapewne BSD)
Formalności:
1. Osoba zgłaszająca się do betatestów zobowiązuje się informować mnie o wszelkich odkrytych błędach.
2. Jedynym źródłem dystrybucji jestem w tej chwili ja, więc zabronione jest rozpowszechnianie programu (chodzi mi o to, że to nie jest jeszcze wersja finalna, więc nie chciałbym żeby była u kogoś nieświadomego obecna po ukazaniu się finalnej).
3. Osoba zgłaszająca się do betatestów akceptuje treść punktów 1.-3.