Szukam w miare szybkiego i dzialajacego programu pozwalajacego automatycznie dodawac rozne indormacje o poszczegolnych programach w TV do kalendarza (przypomnienia)
Jest RedFish - bardzo go sobie chwalilem mimo roznych czasami wystepujacych klopotow. Niestety, od jakiegos czasu nie dziala.
Zainstalowalem sobie TvV - fajny ale u mnie muli strasznie, chciaz mam niby nowy i szybki sprzet (iPAQ214). Serio - RedFish na Asusie A714 (WM2003) chodzil o wiele szybciej. Dodatkowo, przy TvV ciagle sa komunikaty ze nie mozna zauktoalizowac programu bo wlasnie tworza sie pliki xml. Rozumiem, ze program ciagle jest w trakcie tworzenia ale........ chcialbym cos co dziala w miare szybko i stabilnie.
Moze to byc program na PC, obojetne, byle dalo sie dopisywac automatycznie (jedno klikniecie) programy do kalendarza.
Znalazlem wczoraj fajny program do synchronizacji kalendarza googla z pocketem (ActiveGcSync) i wreszcie w miare wszystko dziala, tzn synchronizacja: Pocket-ThunderBird-GoogleCalendar. Wpisuje w jeden - mam na wszystkich. A o to przeciez chodzi, o automatyzacje.