portfel

• 13 Odpowiedzi
  • 2110 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

portfel
« dnia: Kwiecień 10, 2003, 22:24:54 »
Witam
czy jest jakiś program do przechowywania haseł kodów i innych poufnych dannych zabezpieczonych kodem coś innego od ewollet i nie drogi
pozdrawiam

*

Offline biblo

• 3314
  • Forum powinno być jak Media-Markt...
  • Sprzęt: Lumia 925, 730 Dual Sim, iPad mini Retina LTE
portfel
« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 10, 2003, 22:34:32 »
Och Karol :D

Wejdź na Handango, wpisz w okienko wyszukiwania słowo wallet naciśnij enter i zobaczysz co się będzie działo :madrala:
Pozdrawiam,
biblo

portfel
« Odpowiedź #2 dnia: Kwiecień 10, 2003, 22:38:45 »
Właśnie oto mi chodzi jest ich bardzo wiele
jaki bys polecił

*

Offline biblo

• 3314
portfel
« Odpowiedź #3 dnia: Kwiecień 10, 2003, 22:40:13 »
Jak naprawdę poszukujesz takiego programu, to proponuję szybko obejrzeć FlexWallet, bo jest na niego promocja na Handango! I to niezła!!!

Current Special (Expires Sat, Apr 12):
Buy FlexWallet for just $4.95* and get the Desktop Edition FREE with your purchase! Also get 20% off any Two Peaks Software product. *Limited time only. Regular price $24.95

Ja kiedyś kupiłem eWallet (Professional Edition) by Ilium Software, ale też chyba w jakiejś promocji, bo jak się znam to 30 dolców raczej bym nie wydał :) A czy jest on lepszy? Najlepiej pobrać demo i samemu sprawdzić.

No ale niecałe 5 USD (za wersje na PPC i Win) to niezła cena!
Pozdrawiam,
biblo

portfel
« Odpowiedź #4 dnia: Kwiecień 10, 2003, 22:43:49 »
wielkie dzieki za podpowiedź

[Dodano: 2003-04-10 22:46:56]
Mam jeszcze jedno pytanko czy kupowałeś kiedyś jakiś program na Handango

*

Offline biblo

• 3314
portfel
« Odpowiedź #5 dnia: Kwiecień 10, 2003, 22:52:33 »
Tak, wielokrotnie.
Bardziej mi odpowiada właśnie Handango niż np. PocketGear. Często dostaję rózne kody rabatowe, przy zakupach zbieram punkty, które później można wymienić na następne rabaty. Po prostu profesjonalny, dobrze zaopatrzony sklep z softem :)
Pozdrawiam,
biblo

portfel
« Odpowiedź #6 dnia: Kwiecień 10, 2003, 22:57:07 »
oni wysyłają program na Email czy inaczej to wyglada,
i wystarczy podac dane i nr karty kredytowej

portfel
« Odpowiedź #7 dnia: Kwiecień 10, 2003, 22:58:08 »
I spiesz sie (powoli), bo prom na Flexa jest tylko do 12 kwietnia.

*

Offline biblo

• 3314
portfel
« Odpowiedź #8 dnia: Kwiecień 10, 2003, 23:15:21 »
Najpierw musisz się zarejestrować w ich systemie. Polecam wyrażenie zgody na przesyłanie postów reklamowych bo za to (chyba) dostaniesz  jednorazowy 10% rabat na dowolną transakcję, a później w takich postach będziesz również dostawał kody promocyjne. Ja dostaję jeden taki list reklamowy na 1-2 tygodnie. Po rejestracji powstanie w Handango Twoje konto Member Account

Płacisz oczywiście przy pomocy karty kredytowej - podajesz tradycyjne informacje: numer i data ważności.

Po dokonaniu zakupu otwiera się okno pobierania pliku - pobierasz i już.

ALE - w  Member Account jest zakładka My Purchases i stamtąd będziesz mógł ponownie pobierać wcześniej kupione programy wielokrotnie. I co najważniejsze - jeśli w cenie  programu był Free Upgrade, to w tej zakładce znajdziesz zawsze najnowszą wersję kupionego programu. Ja od czasu do czasu ponownie ściągam kupione programy i sprawdzam wersję. Chyba już wszystkie miałem okazję apgrejdować :)

Kupione programy mogą być "odbezpieczone" (czyli nie wymagają kodu rejestracyjnego), do innych dostaniesz kod od Handango, ale zdarzają się i takie, do których kod dosyła mailem producent. Najczęściej piszą, że może to potrwać 2-3 dni, ale z reguły kody takie są przysyłane automatycznie w ciągu kilkunastu, kilkudziesięciu minut od zakupu.
Pozdrawiam,
biblo

*

Offline kanczug

• 19211
    • http://www.pdaclub.pl
portfel
« Odpowiedź #9 dnia: Kwiecień 11, 2003, 19:00:05 »
Rozumiem ze darmowy program ktory opisywalem ostatnio wam nie wystarcza?

http://www.pocketpage.pl/index.php?kat=0&view=3;20n;5651;1

*

Offline biblo

• 3314
portfel
« Odpowiedź #10 dnia: Kwiecień 11, 2003, 19:21:49 »
No wiesz Jakub :) ja zapomniałem, karolek01 może nie doczytał, a początkowe pytanie karolka przekształciło się w końcu w (hi, hi) instrukcję obsługi Handango. A może tak by do FAQ-a......??? ;)
Pozdrawiam,
biblo

*

Offline Cat^

• 1017
    • http://www.catsoft.com.pl
  • Sprzęt: iPhone 4S/32, iPad 2 64/3G, TomTom GO 1005 LIVE
portfel
« Odpowiedź #11 dnia: Kwiecień 13, 2003, 09:18:48 »
A ja - zainteresowaliście mnie tym tematem - właśnie przetestowałem oba programy i moim zdaniem lepszy jest eWallet (niekoniecznie Pro).
Można podkładać tła/loga do poszczególnych kart (ja np. zrobiłem sobie tła z zeskanowanych kart kredytowych po retuszu numerów i nazwiska, loga z witryn takich jak np. mbank, e-foto, allegro, emudreams)... Wyglada to na prawdę fajnie! :)
Jedno mnie tylko zastanawia: Producent wersji trial programu eWallet nie ogranicza do liczby dni mozliwości jej używania, tylko piszę w info, że wersja trial pozbawiona jest szyfrowania.
Próbowałem w pliku z danymi programu szukać tekstów i liczb wpisanych w poszczególnych kartach (np. nazwisko, numery PIN) i nie znalazłem!
O co tu chodzi? Czyżby wersja trial mimo wszystko działała tak jak wersja zarejestrowana? Może ktoś to już ustalił?

portfel
« Odpowiedź #12 dnia: Lipiec 16, 2003, 15:13:45 »
eWallet jest pierwsza klasa, potwierdzam! :) Ale liczba dni triala _jest_ ograniczona niestety.. wlasnie niedawno mi sie skonczyla, odcinajac od kilkunastu zapisanych tam hasel. Poza tym moze to szyfrowanie platne jest jakies bardziej zaawansowane...

*

Offline mago

• 325
portfel
« Odpowiedź #13 dnia: Lipiec 16, 2003, 16:01:58 »
Testowalem FlexWallet i eWallet. W koncu kupilem Flex bo nie roznia sie niczym zasadniczym a cena byla nizsza.