ClearVuePDF

• 6 Odpowiedzi
  • 1077 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

ClearVuePDF
« dnia: Kwiecień 28, 2005, 15:46:24 »
ClearVuePDF na cholere ten program skoro nie otwiera mi 99% PDFow? A moze tylko mnie! Dajcie znac.
Pozdro

*

Offline Claude

• 2086
  • Sprzęt: htc hd7, ipad2, acer iconia tab w501,
ClearVuePDF
« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 28, 2005, 16:27:46 »
Na mda compact pdf-y otwieraja sie bez problemow, jeszcze nie trafilem na taki, ktory by sie nie otworzyl
1942, irgendwo im Nordatlantik - "Alaaarm!"....

ClearVuePDF
« Odpowiedź #2 dnia: Kwiecień 29, 2005, 00:16:33 »
Do tej pory również nie miałem problemów, ale po Twoim mailu zrobiłem próbę.
Przegrałem 30 losowo wybranych pdf-ów z PC-ta na MDA. Różne języki, różne wersje i zawartość.
Otworzył wszystkie, przy jednym uprzejmie informując, że nie obsługuje rzeczy, które są zawarte w PDF-ie.
Oczywiście PDF-y, które zawierały scany dokumentów, czy też mapy otwierał dosyć długo i nie działał na nich rewalacyjnie ale działał...
Ku mojemu miłemu zaskoczeniu 99% z nich było wiernie odtwarzanych, niezależnie od zawartości.

Tak więć u mnie na "zwykłym" mda III działa, chyba coś się u Ciebie gryzie...

Pozdrawiam,

ClearVuePDF
« Odpowiedź #3 dnia: Kwiecień 29, 2005, 09:34:02 »
Tak problem chyba polega na samych ustawieniach PDF wiekszosc dokumentow tworzonych w mojej firmie jest wlasnie w pdf i to te pliczki nie chca sie otwierac. Dzieki za komentarze.
Pozdro

*

Offline kgx

• **
  • 199
ClearVuePDF
« Odpowiedź #4 dnia: Kwiecień 29, 2005, 11:06:44 »
To pozostaje ci pocket acrobat

*

Offline kanczug

• 19211
    • http://www.pdaclub.pl
ClearVuePDF
« Odpowiedź #5 dnia: Kwiecień 29, 2005, 11:19:35 »
Nie pocket acrobat a Adobe Acrobat Reader for Pocket PC - ale tego tez nie polecam. Jak masz chwile czasu to warto zainwestowac w Repligo. Chwila czasu jest potrzebna gdyz PDFy trzeba przekonwertowac do formatu Repligo (bardzo latwo sie to robi) ale warto!

ClearVuePDF
« Odpowiedź #6 dnia: Kwiecień 29, 2005, 11:25:10 »
Dzieki za info.
Pozdro