pdf reader obsługujący gesty

• 1 Odpowiedzi
  • 594 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

pdf reader obsługujący gesty
« dnia: Kwiecień 22, 2009, 15:57:58 »
czy ktos z was spotkał sie z jakims pdf readerem, ktory bylby w stanie np po zaznaczeniu jakiegos obszaru w kolko powiekszyc go (jak htcalbum), badz tez np powiekszac i pomniejszac tekst jakimis innymi tekstami.. glownie o wygodne powiekszanie i pomniejszanie mi chodzi.. no i mogloby byc opcjonalnie szybkie wlaczanie jakiegos okienka do nawigacji badz szukania jakiegos tekstu. spotkal sie ktos z czyms takim?

no i od razu w tym temacie chcialem zapytac o podobna opcje w przegladarce internetowej.. slyszalem, ze takie cos jest w htc touch pro w operze..
Napisane: Kwiecień 16, 2009, 23:47:46
po wielu dniach poszukiwan wreszcie znalazlem (prawie) to o co mi chodzilo.. 
Picsel Browser to przegladarka internetowa, ktora jednoczesnie odczytuje pdfy. moge sobie po podwojnym tapnieciu i pociagnieciu palcem w gore powiekszac pdfy i pomniejszac. o to chodzilo. rowniez moge powiekszac i pomniejszac strzalkami (w xperii). tylko jeden dla mnie bardzo istotny problem...  niestety program ten nieradzi sobie z symbolami, matematycznymi ktore bardzo czesto uzywam... :( no i z niektorymi polskimi znakami... jakies pomysly?? moze by nalezalo w inny sposob tworzyc pdfy, specjalnie pod niego? bardzo prosze o jakies rady, bo zalezy mi na tym.

albo moze jakis inny program polecacie?

Odp: pdf reader obsługujący gesty
« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 22, 2009, 18:14:20 »
zainstalowalem foxit reader.. program spelnia wszystkie moje wymagania, tylko jest bardzo wolny :/ w porownaniu z adobe readerem to masakra