Oprogramowanie Mio P560

• 3 Odpowiedzi
  • 6099 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline equlibrium

• 2
  • Sprzęt: Mio P560
Oprogramowanie Mio P560
« dnia: Luty 21, 2009, 13:05:02 »
Witam,
co zainstalować na gołego WM 6.0 aby wszystko płynnie śmigało i działało,
jaką Jave, fleha itp. (w miarę możliwości proszę o konkretny link a nie Jawa 4.2)

P.S. jak całkowicie zamknąć aplikacje na tym pod WM 6.0 na tym modelu, ponieważ mam tylko przycisk OK i jak go klikam to aplikacja znika ale pozostaje w pamięci, miałem taka sytuacje że chciałem coś wypakować i wyskoczył mi komunikat że się nie da bo jest zajęta pamięć i jak sprawdziłem w panelu sterowania to też cała pamięć była zajęta.

*

Offline re_

• 4165
  • Sprzęt: Galaxy S2, Galaxy Tab 10,1", i5800, Nokia E6
Odp: Oprogramowanie Mio P560
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 21, 2009, 18:54:42 »
to wszystko zalezy co potrzebujesz, nie ma zlotej recepty co instalowac.
a jak zamykac programy? hmm... http://pdaclub.pl/forum/index.php?action=search ;)

*

Offline equlibrium

• 2
  • Sprzęt: Mio P560
« Odpowiedź #2 dnia: Luty 21, 2009, 19:39:49 »
co do zamykania aplikacji to dzięki, jakoś to napisałem razem z tymi programami i nie wpadłem na to żeby przeszukać forum :P, a co do programów to podstawowe, najnowsze wersje które pozwolą mi bez problemu pracować w internecie( oglądać filmiki, grać na serwisach itp.) no i może jakąś sprytny program do odtwarzania plików video co sobie radzi z różnymi formatami i napisami

*

Offline re_

• 4165
  • Sprzęt: Galaxy S2, Galaxy Tab 10,1", i5800, Nokia E6
« Odpowiedź #3 dnia: Luty 21, 2009, 20:03:02 »
tez starczylo poszukac :)

nie wiem jaki masz sprzet, zobacz przegladarki opera mobile i skyfire(ta odtwarza youtube np bez problemu). filmy? rowniez szukajka sie klania ;) polecam TCPMP, darmowy. tutorial jak zrobic by czytalo ci film z napisami jest na forum :)