opera 10 mobile beta działająca

• 32 Odpowiedzi
  • 6816 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline snowcraft

• **
  • 162
  • Sprzęt: HTC X7500 Orange/BB 8310 Era
Odp: opera 10 mobile beta działająca
« Odpowiedź #30 dnia: Styczeń 15, 2010, 13:50:56 »
Na HTC Athena działa znakomicie i lepiej od którejkolwiek wcześniejszej wersji łącznie z mini. Problem jest jednak taki, że po jej instalacji nie działa mi Automapa 5 :( pomaga jedynie odinstalowanie Opery :(
Nie działa mi tez flash.
-----------------
Saludos

*

Offline clus

• *
  • 53
    • Profil Last.fm
  • Sprzęt: Samguns Galaxy SIII 4.3
« Odpowiedź #31 dnia: Kwiecień 01, 2010, 08:06:26 »
Pomimo zaznaczenia opcji żeby wyświetlała strony nie w wersji mobilnej - właśnie tak je wyświetla. Może źle sobie przetłumaczyłem ustawienia i tam nie ma takiej opcji?
u mnie jest to samo.

może właśnie ktoś wie jak otwierać strony w wersji niemobilnej? szukałem na stronie w operze opera:config i nie mogłem się tam niczego takiego doszukać a w ustawieniach też nic nie ma :(

*

Offline bobo313

• 271
  • Sprzęt: hp 6340, compaq 3970, hx 4700
« Odpowiedź #32 dnia: Kwiecień 01, 2010, 13:15:16 »
Masz tam w opcjach mobile view. Ale i tak ładuje zwykle w wersji dla pda. Ale zwykle strony jak już są robione pod pda to jest gdzieś(zwykle na dole strony) jakiś link do strony niemobilnej. Adresy tych stron różnią się. I jak na kompie masz np pdaclub.pl to na pda, żeby wejść na stronę niemobilną, masz adres mniej więcej pdaclub.pl/=nopda czy jakoś podobnie. Ale wiesz o co chodzi. Tylko na różnych stronach są różne adresy tych niemobilnych stron więc dana końcówka adresu prawdopodobnie działa tylko na danej stronie.