Automatyczna zmiana klawiatury [HD, Diamond, Touch Pro]

• 4 Odpowiedzi
  • 1053 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline nitro_67

• *
  • 64
    • GreenLemon
  • Sprzęt: HTC Balckstone
Automatyczna zmiana klawiatury [HD, Diamond, Touch Pro]
« dnia: Maj 21, 2009, 08:56:19 »
Witam,
chciałbym się podzielić z wami małym programikiem. Od razu mówie że nie jest to jakiś szalony program tylko bardzo malutki prawie nie zżerający zasobów PPC. Jego głównym i jedym zadaniem jest automatyczna zmiana klawiatury w momencie wyjęcia lub włożenia rysika. Program testowany był na Touch HD ale powinien działać na Diamondzie, Touch Pro i może nawet Diamond2 o ile mają czujnik położenia rysika. Zapraszam do pobierania. Wszelkie sugestie mile widziane, czy program działa na danym urządzeniu czy nie, jak można by rozszerzyć funkcjonalność oraz inne.

Zmodyfikowałem nieco programik. Teraz program sprawdza stan rysika zaraz po uruchomieniu oraz umożliwia ustawienie innych klawiatur dla portrait i landscape.
« Ostatnia zmiana: Lipiec 02, 2009, 14:13:04 wysłana przez nitro_67 »

*

Offline Bacao

• 1582
  • czyt. Bokął
    • PdaSite.pl-idealne miejsce w sieci dla Twojego PDA.
  • Sprzęt: Acer C110, Motorola Milestone
Odp: Automatyczna zmiana klawiatury [HD, Diamond, Touch Pro]
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 21, 2009, 13:18:56 »
O ile sie nie myle ten program jest juz w dziale touchpro w temacie "kilka udogodnien dla raphaela bez instalacji oem romow (jako caby)"
Moj nick (apelido) znaczy tyle co usmiechniety :D
Toshiba G900--->HTC Universal (XDA EXEC)---> HTC Hermes (MDA Vario II)---> HTC TyTN II---> Nokia N810--> Acer C110 + Motorola Milestone

*

Offline longu

• 760
  • Sprzęt: Garmin-Asus M10, HTC Diamond, SE Xperia Ray
« Odpowiedź #2 dnia: Maj 22, 2009, 16:45:48 »
O ile sie nie myle ten program jest juz w dziale touchpro w temacie "kilka udogodnien dla raphaela bez instalacji oem romow (jako caby)"

Oraz w wątku:  [PORADY] Tips & Tricks dla Diamonda
Pozdrowionka.
iPaq H3870 -> iPaq H4155 -> Acer n311 -> Asus P535 -> HTC Diamond -> Garmin-Asus M10 -> SE Xperia Ray

*

Offline nitro_67

• *
  • 64
    • GreenLemon
« Odpowiedź #3 dnia: Maj 22, 2009, 22:34:38 »
Jest to progran pełniący podbną funkcję ale nie ten sam. Umieścilem bo być może się komuś przyda.

*

Offline nitro_67

• *
  • 64
    • GreenLemon
« Odpowiedź #4 dnia: Lipiec 02, 2009, 14:16:56 »
Zaktualizowałem program. Więcej informacji w pierwszym poscie. Dodałem nowego posta bo edycja nie powoduje wygenerowania alertu (chyba). Mam nadzieję że nie popełniłem rażącego wykroczenia :).