jak muzyka z tego odtwarzacza moze brzmiec lepiej niz w innych playerach? to sie zwie efektem placebo, przerabiane to juz bylo w przy porownaniu foobara vs. winamp. tez ludzie sie zachwycali jakoscia dzwieku w foobarze, az sami autorzy programu musieli wyjasnic to w swoim FAQ
Hejka, byłem poza netem jakis czas...
fokstrot... widzę, że masz jakiś opór przed tym, by przyznać, że to jednak po prostu dobry soft.
ja takich oporów nie mam.
są zawiłości, overclocker jest imo ciekawostką, na wizardzie zupełnie nieistotną; bardziej intersesujący wydaje się miernik baterii i info zużycia energii w górnym pasku info.
Batsk8 ... rzeczywiście, randomizer itp jakoś jest nie do odszukania.....ale za to klikajcie na każdy jeden element, można sobie zrandomizować listę sortowaniem, co ciekawe program nadal po takiej operacji pamięta, jak było na początku wszystko ułożone, to miłe, imo.
manual właściwie także jest w programie, klikamy pytajnik i potem daną opcję - wszystko na tacy..
edycja wyglądu - mało, ale wystarcza, świetnie można zmieniać kolory poszczególnych częsci playera....
Generalnie: surround, podbicia basów, dziwaczny equalizer działają po prostu bosko.
Jeszcze nie sprawdzałem tej nowszej wersji...ciekawe co tam znow ujrzę...
Jak dla mnie odkrycie miesiąca.
Próbowałem go spolszczyć, ale nie wszystkie elementy tekstowe są w odrebnych plikach, a na pockecie nie mam restoratora żadnego... pewnie dziś dopiero pogrzebię w hexaxh....
btw foobar vs winamp - wywaliłem OBA, sprawdźcie sobie AIMP. rosyjska POTĘGA ... foobar z winampem po prostu, multiplaylisty itp, rewelacyjny dźwięk, proponuję porównać foobarka i ten program, ja się ZDZIWIŁEM.
Absolutnie fantastyczne możliwości konfiguracji, surroundy, reverb itp rzeczy chorus + kilka innych wbudowane, boskie....w gruncie rzeczy video player też wywaliłem, bo ten w AIMP mi wystarcza, żadnego podpinania wtyk DSP z winampa pod bsplayer.....NARESZCIE.
Milusio także brzmi efekt pubu

...meh, można sie zdziwić na stereo.