zskk
Marcin udostepnil kiedys wersje 1.1.8.9, ktora miala wysylanie wiadomosci enterem. A co do Twojego problemu to musisz miec cos namieszane u siebie bo wersja 2.0 dziala bardzo stabilnie.
Dokładnie - właśnie testuję przez pół dnia nową wersję i jestem pod wrażeniem. Zapowiada się bardzo dobrze, jednak mam uwagi:
- ikonka w pasku na dole ekranu w WM 5.0 - kliknięcie wywołuje program, jednak fajnie byłoby gdyby działała jak w gg pecetowym: ukazywała rozwijane menu z możliwością wywołania programu, zmiany statusu, itp.
- szukanie kontaktów: brak możliwości szukania po nicku oraz po nazwisku.
- dodać przycisk ukrywania/pokazywania listy kontaktów: aktualne rozwiązanie (menu: kontakty -> ukryj listę) jest

ale wymaga 2 kliknięć, jest mało intuicyjne. Dodanie małego przycisku załatwiłoby temat

.
Konfiguracja: SMS - dodanie konfiguracji dla bramki orange multibox. Notyfikacja - nie działa wibracja.
Poza tym, może można wbudować w klienta możliwość sprawdzania co jakiś czas poczty emailowej

. Przyzwyczaiłem się w konnekcie do informacji o nowej poczcie i gdyby się dało, to myślę, że wielu przyjęłoby z radością taki dodatek.
Czy da się zastosować animowane emotki zamiast statycznych?
Reasumując - naprawdę dobra robota!