Witam!
(oczywiscie uzywam OSTATNIEJ najnowszej wersji (.8.8!)
Mam kilka pytan odnosnie MG.
Uzywam tego programu nalogowo

(nie place za GPRS ani za WiFi) wiec udalo mi sie dopatrzyc kilku bledow (irytujacych).
1. Gubienie literek w momencie gdy ktos wysyla do nas wiadomosc. To jest irytujace. Na poczatku myslalem ze to dlatego ze mam klawiature w moim PDA ale widze ze inni tez maja takie problemy..
2. MG nie zapisuje nic (!) do momentu wyjscia z programu

Czasami musze zrobic soft-reset i pupa zbita. Trace wszytsko co mialem- a MG mam otwarte caly czas.
Czy jest mozliwosc zapisywania zmian typu LISTA KONTAKTOW, HISTORIA od razu a nie czekac z tym do zamkniecia MG?
3. MG czasami nie widzi wiadomosci na serverze (ale widzi je np. TLEN na PC lub KADU.... wiec jak przychodze do domku, wlanczam KADU a tu jakies wiadomosci z poludnia

4. Jest ograniczona ilosc wiadomosci w jednym onie (ale baaardzo szybko to sie zapycha i trzeba robic CZYSC OKNO ROZMOWY). Nie mozna tego zwiekszyc?
5. Dlaczego nie mozna kopiowac/wklejac?
6. I ostanio taki dziwny przypadek:
Rozmawialem z dwoma kolezanakami niemalze w jednym czasie.
Zadalem pytanie jednej z kolezanek i gdy ona odpowiedziala- ODPOWIEDZ POKAZALA SIE W OBU OKIENKACH! (tzn tak jak by ta druga tez odpowiedziala!). Narazie tylko raz to zauwazylem i bylem w takim szoku, ze nbie pamietam jak to sie stalo

7. Jakiekolwiek szanse na obsluge ENTER jako wyslij?

Pls...
8. A co z trybem VGA? Literki moga byc mniejsze

10. Bardzo wazne dla mnie: czy MG moze samo laczyc mnie z domyslnym GPRSem? Teraz zeby polaczyc GPRS musze wlaczyc PIE na moment, wejsc na jakas strone, poczekac az sie polaczy GPRS (wtedy stop w PIE, GPRS dziala).
9. Wiecej nastepnym razem...
Z gory dziekuje za doczytanie do konca

Pozdrawiam!
Krzys
ps. poniewaz nie mieszkam w PL- nie bardzo mam jak robic dotacje

Ale zaraz jak odwiedze PL (nie szybko) to na 100% podesle jakies drobne

A tak, zeby na dobra flaszke wystarczylo. No i zakaske