0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Cytat: jachu761 w Czerwiec 09, 2012, 08:36:50Jest informacja w aplikacji MB " Nowa wersja aplikacji ("3.1.8158.10") jest dostępna " , obecnie używam wersji 3.1.7221.1 to ostatnia wersja którą znalazłem o rozszerzeniu .cabWejdź do "MG -> O Programie..." i kliknij "sprawdź wiadomości o programie". Dalej już będzie wiadomo...Wersja 3.1.7221.1 to ostatnia, która pisała tylko "Nowa wersja aplikacji ("...") jest dostępna". Kolejne już napiszą, jak zaktualizować (dokładnie tak, jak napisałem powyżej) albo pobrać zip'a z programem.
Jest informacja w aplikacji MB " Nowa wersja aplikacji ("3.1.8158.10") jest dostępna " , obecnie używam wersji 3.1.7221.1 to ostatnia wersja którą znalazłem o rozszerzeniu .cab
Nie można odnaleźć "mobilegadu"....
Ech... szkoda :/ myślałem, że będę mógł pokorzystać trochę No cóż, trzeba będzie zmienić telefon...
Cytat: ari2k5 w Czerwiec 25, 2012, 19:58:26Ech... szkoda :/ myślałem, że będę mógł pokorzystać trochę No cóż, trzeba będzie zmienić telefon...Palringo? Tutaj http://palringo.softonic.pl/windowsmobile piszą, że powinien zadziałać/Pozdrawiam,Ł.O.
Z oryginalnego Gadu-Gadu. Niestety, ale nie wiem, jaki jest status prawny tych emotikonek, więc nie mogę ich załączać do pakietu. Zakładam też, że możesz sobie jakieś pościągać z internetu (alternatywne do oryginalnych).