Pewnie nikt z Was nie spodziewał się aktualizacji. Myśleliście, że się poddałem? Ja się nigdy nie poddaję

Kolejny raz mam zaszczyt zaprezentować Wam nową odsłonę programu
MiniSMS. Trochę długo trzeba było czekać - mam nadzieję, że w ogóle ktoś się ucieszy na te wieści - ale niestety studia mnie pochłonęły. Tak na prawdę w ogromie projektów zaliczeniowych czy naukowych (tu się pochwale bo uczestniczę w jednym) bliżej było mi do napisania metody odgadującej napis na obrazku orange. Żeby nie było, że to puste, nic nie znaczące słowa:

Kilka dni temu udało mi się siąść do tego kodu. Jak wiadomo człowiek się uczy cały czas więc jak zobaczyłem co ja tam napisałem te
7 miesięcy temu to.. no. Musiałem trochę pozmieniać.
Patrząc na wersję poprzednią
V.0.9 odnotowałem aż
436 pobrań. Bardzo dziękuję za zainteresowanie, jest to dla mnie zaszczyt! Mam nadzieję, że teraz zbierze się jeszcze więcej osób. Pojawiły się też wątki na innych forach - dotyczące mojego programu także ogólnie rzecz biorąc jestem bardzo zadowolony. Jest to wielkie docenienie mojej pracy.
Teraz jeszcze kilka słów o zmianach jakie nastąpiły. Standardowo wszystko jest
TUTAJ. Pozwolę uzupełnić sobie tym, że planuję dodać nową bramkę. Opcja "AL" działa pewnie już dość kulawo. Piszę "pewnie" ponieważ jak wiecie mogę testować tak na prawdę tylko sieć orange. Fajne jest to, że Orange MultiBox, którego obsługa została dodana w tej wersji obsługuje wszystkie sieci (szkoda tylko, że jest taki limit).
At the end.
Apel do wszystkich! Jeżeli ktoś zna jakąś dobrą oraz sprawdzoną bramkę SMS to piszcie tutaj. Ja postaram się ją dodać. Sam znalazłem już w sumie dwie i będę starał się je zaimplementować w następnej wersji.
Z góry dziękuję za wszystko, zapraszam do pobierania oraz pozdrawiam!