Marchewkowa kiszka...

• 4 Odpowiedzi
  • 2033 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Gadżeciarz

• 37
    • http://gluszkowski.blox.pl
  • Sprzęt: Fujitsu-Siemens N520, Nokia N73 ME
Marchewkowa kiszka...
« dnia: Luty 23, 2007, 22:37:11 »
Wraz z moim FS Loox N520 zakupiłem spolszczającą go marchevkę. Ucieszyłem się z możliwości, jaką miała stworzyć. Ciemny jak tabaka..., bo bez wcześniejszych doświadczeń z WM, radowałem się na myśl pełnego zrozumienia tego systemu. Radość skończyła się, gdy nieopatrznie, kilka dni po zainstalowaniu marchevki zachciało mi się "rozgryźć" GPS Locatora. Reset był nieunikniony, ale to i tak nic w porównaniu z ceną, jaką przyszło mi zapłacić po skorzystaniu z kaprysu, jakim było blokowanie looxa hasłem... Hard Reset - szybko dowiedziałem się czym jest...

Ale nie dawałem za wygraną. Chciałem karotenu!

Większą radością niż ta po zakupie marchevki była radość po jej odinstalowaniu, spowodowana potrzebą skorzystania z Auto Mapy, jaką w moim przypadku marchevka skutecznie (to trzeba jej przyznać) blokowała. Kolejny HR...

Dziś niespodziewanie dostałem maila z informacją od Media Office o poprawce do marchvi, mającej usunąc między innymi opisane powyżej bolączki. Ucieszyłem się, ja naiwny... Po instalacji z menu start zniknął folder ustawienia oraz jego angielski odpowiednik. Próżno było ich także szukać, korzystając z systemowej wyszkiwarki.

Dobrze, że mam SPB Backup, bo kolejnej nieprzespanej nocy przed komputerem raczej nie bym nie zdzierżył. 2 dni temu zrobiłem backup.

Marchevka? Nie dziękuję!!!

*

Offline razor777

• **
  • 160
  • Sprzęt: Nokia 9300, FS T810, HTC Tytn II, HTC Diamond, HTC HD2
Marchewkowa kiszka...
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 24, 2007, 12:18:59 »
Korzystam z Marchewki 2,5 na T810 i nie mam żadnych problemów. Automapa chodzi wręcz idealnie.
Pozdrawiam
    razor

*

Offline ajed

• 6004
    • Strona prywatna
  • Sprzęt: iPhone 4s, iPad 2
Marchewkowa kiszka...
« Odpowiedź #2 dnia: Luty 24, 2007, 14:04:37 »
Cytat: "razor777"
Korzystam z Marchewki 2,5 na T810 i nie mam żadnych problemów. Automapa chodzi wręcz idealnie.

Tylko, że Marchevka na każde PDA jest inna. Stąd na jednym pockecie może nie działać coś z czym na innym nie ma problemu.

*

Offline razor777

• **
  • 160
  • Sprzęt: Nokia 9300, FS T810, HTC Tytn II, HTC Diamond, HTC HD2
Marchewkowa kiszka...
« Odpowiedź #3 dnia: Luty 24, 2007, 16:55:57 »
Nie rozumiem co przez swego posta chciałeś wyrazić?
Jasne że są inne tak jak i każde urządzenie jest inne, jak dla każdego człowieka postrzeganie każdego wydarzenia jest inne  :P

Ja napisałem iż w moim wszystko chodzi poprawnie więc nie można generalizować i mówić iż marchewka beeee
Pozdrawiam
    razor

*

silentjob

Marchewkowa kiszka...
« Odpowiedź #4 dnia: Luty 24, 2007, 17:10:10 »
Więc gratuluje, bo z Marchev'ą bardzo niestabilnie to bywa ;).