Nitrogen - jak dla mnie najlepiej wygląda, fajne skiny, najciekawszaa opcja czego mi brakuje w innych playerac to button do wygaszania ekranu, mała rzecz a cieszy
i byłoby idealnie gdyby nie brak podbicia basu tak jak to ma "mort” czy „pocket music bundle” . może kiedyś się doczekam. Kolejny plus, że można zmieniać kawałki przy wygaszonym ekranie za pomocą pada.
to wszystko jest wlasnie w Pocket Player, najbardziej sobie wlasnie cenie ta funkcjonalnosc ze kazdej funkcji mozna przypisac dowolny klawisz wiec sa spore mozliwosci konfiguracji wygaszania
ja z tego tez czasem korzystam na zasadzie takiej ze te przypisane guziki uzywam majac program w tle tj.
np puszczam sobie playliste, nastepnie wychodze np.: na glowny ekran, odpalam DeltaArea i robie pomiary
a ekran wlaczam/wylaczam tym guzikiem ktory przypisalem w Pocket Player wiec normalnie slucham muzy, dane z GPS mi
sie automatycznie zapisuja a jak chce dodac jakis punkt recznie lub cos sprawdzic to jeden guzik i juz mam wlaczony ekran
poza tym pluginy tez robia swoje i ten equalizer z preset'ami ktory szybko i latwo sie wlacza zwlaszcza jak sie korzysta ze sluchawek