gg w wm6

• 16 Odpowiedzi
  • 1375 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline pawianmalpa

• *
  • 59
  • Sprzęt: a920 --> mda compact --> htc tytn --> htc universal --> htc kaiser --> samsung i600 --> asus p506 --> samsung i780
gg w wm6
« dnia: Lipiec 05, 2007, 23:43:59 »
probowałem zainstalować mobilegadu na moim VARIO II z wm6, niestety nic z tego, wyskakuje błąd i nie wiem co zrobić. Czy jest w tym jakiś haczyk (ponoć mobilegadu ładnie hula pod wm6), a może jest jakiś inny porównywalny funkcjonalnością komunikator, który mógłbym zainstalować.
Za wszelkie podpowiedzi z góry dziękuję.

*

Offline telemach

• **
  • 245
  • Sprzęt: Loox 720, Libretto 100CT, SPV E650, Omnia II
Odp: gg w wm6
« Odpowiedź #1 dnia: Lipiec 06, 2007, 00:21:30 »
ggclone sprawdzales ?

*

Offline Reptil3

• 695
  • Dell x50v, HTC Wizard
« Odpowiedź #2 dnia: Lipiec 06, 2007, 00:21:45 »
naturalnie, że jest haczyk. MobileGadu się nie instaluje. A co trzeba zrobić, było na forum pierdyliard razy

*

Offline pawianmalpa

• *
  • 59
  • Sprzęt: a920 --> mda compact --> htc tytn --> htc universal --> htc kaiser --> samsung i600 --> asus p506 --> samsung i780
« Odpowiedź #3 dnia: Lipiec 06, 2007, 00:33:48 »
Dzięki Reptil, naprawdę mi pomogłeś. Myślałem, że mamy sobie pomagać, a nie się czepiać.

*

Offline sajlent

• Redaktor
  • 3714
  • Sprzęt: Mate 20 Pro
« Odpowiedź #4 dnia: Lipiec 06, 2007, 02:43:59 »
pawianmalpa
Dostajemy takie pytania codzinnie na forum wiec sie nie dziw. Wystarczy odpalic szukajke i odpowiedz gotowa.
MobileGadu sie nie istaluje tylko rozpakowuje i wrzuca katalog do pamieci.

*

Offline pawianmalpa

• *
  • 59
« Odpowiedź #5 dnia: Lipiec 06, 2007, 08:17:34 »
Przepraszam, źle sformułowałem zapytanie. Tak właśnie zrobiłem z katalogiem, ale przy odpalaniu wyrzuca błędy. Wcześniej, na compacie chodził bez zarzutów.

*

Offline Makubo

• 939
  • System: Android 8.0
  • Sprzęt: LG G7 ThinQ
« Odpowiedź #6 dnia: Lipiec 06, 2007, 08:33:54 »
Pytanie do Sajlenta - za 10 lat bazy danych każdego istnijącego forum rozrosną się do takich rozmiarów, że szukanie będzie jednoznaczne z czytanie tysięcy stron porad itp. Czy według Ciebie normalnym będzie jak administratorzy będą ganić pytających by nie powielali pytań tylko używali szukajek? Według mnie jak padło pytanie to podaj linka do odpowiedzi albo odpowiedz szybko jak wiesz albo wogule się nie odzywaj. Mnie też wnerwia jak ktoś odpowiada - poszukaj sobie. Właśnie wejście na forum i zadanie pytania to już jest samą w sobie inicjatywą poszukiwania odpowiedzi.
"We are the Borg, resistance is futile!"

*

Offline sajlent

• Redaktor
  • 3714
« Odpowiedź #7 dnia: Lipiec 06, 2007, 15:55:30 »
Makubo
Nie bedziesz mi mowil kiedy mam sie odzywac a kiedy nie. Jesli ktos lamie regulamin to musze reagowac. Ktos kto nie szuka przed zadaniem pytania lamie regulamin. Szukajka poki co jest bardzo sprawna i przy odrobinie checi mozna wszystko znalezc. Co bedzie za 10 lat to bedziemy sie martwic za 10 lat. Teraz sa takie a nie inne zasady i czy komus sie podoba czy nie to trzeba ich przestrzegac. Jesli uwazasz, ze odpowiadanie codziennie na takie same pytanie jest fajne (zamiast w tym czasie rozwiazywac jakies rzeczywiste problemy) to sie mylisz. Tyle..

*

Offline pawianmalpa

• *
  • 59
« Odpowiedź #8 dnia: Lipiec 06, 2007, 17:06:27 »
ja jednak ponowie zapytanie.

po kliknięciu w ikonę mobilegg pojawia sie komunikat:
"Invalid XML language file!"

mam nadzieję, że nikogo nie uraziłem.
pozdr

*

Offline OleYek

• [Pyrlandia] [GMzP]
  • 18341
    • http://www.oleyek.com
  • Sprzęt: iPhone 16 Pro, iPad Pro, Apple Watch
« Odpowiedź #9 dnia: Lipiec 06, 2007, 17:13:44 »
Moze Ci sie zle skopiowalo.
Linux is like a wigwam. No gates, no windows and apache inside.

*

Offline Kapitan Pazur

• 11296
  • Sprzęt: iPhone 5, Xperia Z3 Compact
« Odpowiedź #10 dnia: Lipiec 06, 2007, 17:36:23 »
zobacz http://pdaclub.pl/forum/index.php?topic=39707.0
jest podana metoda na taki błąd, czy skuteczna - nie wiem, nie przytrafiło mi się nic takiego

*

Offline pawianmalpa

• *
  • 59
« Odpowiedź #11 dnia: Lipiec 06, 2007, 17:57:43 »
Niestety nie pomaga, ale wielki dzięki.

*

Offline Makubo

• 939
« Odpowiedź #12 dnia: Lipiec 06, 2007, 19:40:29 »
zobacz http://pdaclub.pl/forum/index.php?topic=39707.0
jest podana metoda na taki błąd, czy skuteczna - nie wiem, nie przytrafiło mi się nic takiego

Brawo, jak widzę są jeszcze ludzie na tym forum i podają linki do odpowiedzi. Według sajlenta jak się już wie wszystko to nie należy się wiedzą dzielić i odpisywać szukaj szukajką lub w google. Swoją drogą sajlent powiedz mi kiedy się w tym wszystkim pogubisz i nie będziesz już wiedział co było na forum a co nie. I może to być wcześniej niż te magiczne 10 lat  :P

*

Offline OleYek

• [Pyrlandia] [GMzP]
  • 18341
« Odpowiedź #13 dnia: Lipiec 06, 2007, 22:55:04 »
Makubo 

Czloweiku opanuj sie, jestes na forum od dwoch dni, nie jestes nawet jeszcze CLubowiczem i juz pyskujesz? Pokory troche, nie jestes u siebie w piaskownicy!

*

Offline sajlent

• Redaktor
  • 3714
« Odpowiedź #14 dnia: Lipiec 07, 2007, 01:44:10 »
Według sajlenta jak się już wie wszystko to nie należy się wiedzą dzielić i odpisywać szukaj szukajką lub w google. Swoją drogą sajlent powiedz mi kiedy się w tym wszystkim pogubisz i nie będziesz już wiedział co było na forum a co nie. I może to być wcześniej niż te magiczne 10 lat  :P
Jak sie pogubie to wtedy bede sie martwil. Poki co sa takie a nie inne zasady i trzeba je przestrzegac. Mysle, ze jak odpowiesz 100 razy na takie samo pytanie to bedziesz mogl sie zastanowic czy warto pisac takie teksty jak powyzej czy rzeczywiscie mam racje.

*

Offline Makubo

• 939
« Odpowiedź #15 dnia: Lipiec 09, 2007, 08:35:16 »
Makubo 

Czloweiku opanuj sie, jestes na forum od dwoch dni, nie jestes nawet jeszcze CLubowiczem i juz pyskujesz? Pokory troche, nie jestes u siebie w piaskownicy!

Wybacz Wielki Mistrzy "Clubowiczu", że uraziłem twoją dume o Wielki Guru PDAclaba, już więcej nie będę pyskował.

[/quote]
Jak sie pogubie to wtedy bede sie martwil. Poki co sa takie a nie inne zasady i trzeba je przestrzegac. Mysle, ze jak odpowiesz 100 razy na takie samo pytanie to bedziesz mogl sie zastanowic czy warto pisac takie teksty jak powyzej czy rzeczywiscie mam racje.
[/quote]

Chodzi o to, że odpowiem raz, dwa i koniec bez pisania komuś szukaj w google albo szukajką bo to już denerwuje a nie brak odpowiedzi. A poza tym to bezkonfliktowy ze mnie człowiek  :D

*

Offline OleYek

• [Pyrlandia] [GMzP]
  • 18341
« Odpowiedź #16 dnia: Lipiec 09, 2007, 08:39:58 »
Chodzi o to, że odpowiem raz, dwa i koniec bez pisania komuś szukaj w google albo szukajką bo to już denerwuje a nie brak odpowiedzi. A poza tym to bezkonfliktowy ze mnie człowiek  :D

Dobra, dobra... zobaczymy za jakis czas :) A w ogole to juz EOT bo bez sensu cala ta dyskusja :)