Foldery zakładek w built-in Opera + otwórz w tle

• 1 Odpowiedzi
  • 827 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline biceps33

• 341
  • Sprzęt: Galaxy SII
Foldery zakładek w built-in Opera + otwórz w tle
« dnia: Styczeń 28, 2010, 11:11:10 »
Cześć Wam

W preinstalowanej w ROMie Operze występują dwa denerwujące problemy:

1. Owszem - zakładki da się katalogować w foldery (tworzyć foldery i wrzucać do nich zakładki), ale po otworzeniu ulubionych te utworzone foldery są zawsze otwarte w związku z czym dalej mamy wszystko w jednym wielkim worku + dodatkowo nazwę folderu - bezsens totalny:/

(szukałem odpowiedzi - nie znalazłem)

2. Brak możliwości otwierania zakładek w tle, czyli: jestem na jakimś portalu, interesuje mnie 5 artykułów, klikam 5x otwórz w nowej zakładce, zamykam portal i dopiero zaczynam sobie przeglądać pootwierane zakładki - nic z tych rzeczy - za każdym razem trzeba się cofnąć do "strony matki" z której otwieraliśmy link - bezsens totalny :/

(szukałem odpowiedzi również na XDA i zdaje się że nie istnieje rozwiązanie tego problemu. można otwierać tylko "in foreground", a "in background" się nie da - w opera:config nic nie ma :( )

P.S mam nadzieję, że wątek nie zostanie przeniesiony - dotyczy wszak opery preinstalowanej na urządzeniu :)

Odp: Foldery zakładek w built-in Opera + otwórz w tle
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 27, 2011, 07:51:58 »
2. Brak możliwości otwierania zakładek w tle, czyli: jestem na jakimś portalu, interesuje mnie 5 artykułów, klikam 5x otwórz w nowej zakładce, zamykam portal i dopiero zaczynam sobie przeglądać pootwierane zakładki - nic z tych rzeczy - za każdym razem trzeba się cofnąć do "strony matki" z której otwieraliśmy link - bezsens totalny :/

Witam
Minął rok, czy ktoś znalazł odpowiedz/rozwiązanie problemu?
codziennie brak tej funkcji doprowadza mnie do białej gorączki i tak już od kilku miesięcy - zaczynam nienawidzić opery mobile !!!!
Pozdrawiam