Flexmail 2007+SPB Diary

• 4 Odpowiedzi
  • 684 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline olaf_medras

• **
  • 134
  • Sprzęt: FSC Loox 720
Flexmail 2007+SPB Diary
« dnia: Czerwiec 10, 2007, 22:17:31 »
czy ktos moze mi wyjasnic na czym niby ma polegac integracja Flexmail z Diary???bo mimo ze Flaxmail jest odpalony w tle to nijak nie da sie zsynchronizowac poczty z poziomu ekranu today,otrzymana poczta pojawia sie tam dopiero po uprzednim jej sciagnieciu w programie pocztowym

tak ma byc??

*

Offline AMi

• 1763
  • Sprzęt: Nokia 7110
Odp: Flexmail 2007+SPB Diary
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 10, 2007, 22:56:17 »
Co prawda nie używam FM od jakiegoś czasu, ale umie chyba ściągać pocztę co jakiś, zadany czas. I wtedy taka poczta powinna pokazać się na ekranie Diary jako nieprzeczytane wiadomości. Tap-nięcie w taką wiadomość powinno ją otworzyć w FlexMail.
Taka integracja.
Nie jest tak?

*

Offline olaf_medras

• **
  • 134
« Odpowiedź #2 dnia: Czerwiec 10, 2007, 23:02:33 »
Co prawda nie używam FM od jakiegoś czasu, ale umie chyba ściągać pocztę co jakiś, zadany czas. I wtedy taka poczta powinna pokazać się na ekranie Diary jako nieprzeczytane wiadomości. Tap-nięcie w taką wiadomość powinno ją otworzyć w FlexMail.
Taka integracja.
Nie jest tak?

tak jest zgadzam sie.ale jak pda nie jest ciagle polaczony z netem to po polaczeniu trzeba wlazic do programu i tam synchronizowac.
ze juz nie wspomne o tym ze po skasowaniu wiadomosci (badz tylko jej przeczytaniu i probie zamkniecia) z poziomu today i tak otwiera sie flexmail i trzeba go zamykac...
jak dla mnie to taka sobie integracja

*

Offline leezus

• 418
  • ETEN X500
« Odpowiedź #3 dnia: Czerwiec 11, 2007, 17:06:15 »
Jak połączenie z netem jest sporadyczne to mija sie z celem instalowania FM + integracja z diary.
Łatwiej chyba najnormalniej w świecie ściągnąć e-mail tradycyjnym sposobem, mniej zachodu.

*

Offline olaf_medras

• **
  • 134
« Odpowiedź #4 dnia: Czerwiec 11, 2007, 17:27:23 »
czy ja wiem?fm jest duzo bardziej przyjazny dla uzytkownika i wygodniejszy moim zdaniem
mi jakos szczegolnie nie przeszkadza to ze trzeba wejsc do programu zeby sciagnac poczte,sekunde wiecej to trwa

ale mowienie o integracji w przypadku Diary jest chyba lekkim naduzyciem:)
przynajmniej porownujac inne przyklady integracji na ppc