Witam
Odswiezam watek zaby zapytac o pewna rzecz. Od jakiegos czasu korzystam z FlexMail 2007.
Generalnie jestem zadowolony ale niepokoi mnie pewna kwestia. Jesli zazncze sobie zeby sciagal mi np. "10kb of body" a wiadomosc zostawiona na serwerze jest wieksza to przy probie otwarice takiego e-maila pojawia sie koleczko i mozna tak czekac godzinami - pomaga dopiero SR. Jesli sciagnie sie cala wiadomosc nie ma problemu z jej otwarciem.
Troche to irytujace bo wynika z tego ze aby zassac cala wiadomosc musze ja "zaznaczyc" do sciagniecia bez jej otwierania.
Wydawalo mi sie ze przed reinstalacja ten problem wystepowal ale tylko kiedy wyglad byl ustawiony na "multi columns" a na "single columns" bylo OK. teraz niema to znaczenia.
Czy ktos moze spotkal sie z czyms takim i moze mi cos podpowiedziec?
Druga kwestia - jesli zmianiam sobie kodowanie znakow na srodkowo europejski to ustawienia te NIE SA zapamietywane. Po wyjsciu i ponownym wejsciu do programu wraca na jkies znaki "UScostam"
Jak temu zaradzic?
I ostatnia rzecz - czy mozna foldery z poczta "wyslac" na SD? - bo program mam w ramie.
Moj system to WM5.0