flash w przeglądarce

• 6 Odpowiedzi
  • 2136 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline hubi93

• 431
  • Sprzęt: HTC ONE X
flash w przeglądarce
« dnia: Listopad 27, 2009, 23:01:45 »
Witam!
Mam taki problem, bo chciałabym w przegladarce(opera 10 beta1) otwierac normalnie strony które sa we flash'u albo maja jakies dodatki typu speedtest.pl i tester prędkości:) na forum wyczytałem ze mozna zainstalowac adobe flash lite 3.1, tak też zrobiłem zainstalowąłem zrestartowałem kaiserka i lipa, nadal to samo, zna ktoś moze rozwiazanie?

pozdrawiam
« Ostatnia zmiana: Listopad 28, 2009, 13:43:17 wysłana przez hubi93 »

*

Offline Kokan

• **
  • 126
  • Sprzęt: THC TyTN II ; THC Magic ;]
Odp: flash w przeglądarce
« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 27, 2009, 23:25:38 »
rozwiazanie jest proste zainstaluj inna opere poniewaz ta beta nie obsluguje flash-a jest na ten temat napisane na stronie opery z ktorej zassales swoja wersje... ludzie czytajcie zanim cos zrobicie ;/
Zabrania się:w podpisach (bez zgody administracji) umieszczenie grafik lub tekstów - większych, niż dwukrotność popularnych userbarów - czyli odpowiednio: 700x20px (w poziomie) lub 350x40px (w pionie).

*

Offline hubi93

• 431
  • Sprzęt: HTC ONE X
« Odpowiedź #2 dnia: Listopad 28, 2009, 13:51:02 »
kolego Kokan, wszystkie wersje opery z których dotychczas korzystałem nie obsługiwały flash'a, wiec nie wiem o jaka Ci wersje chodzi, tylko skyfire bez zadnych dodatków obsługuje flash. Tyle ze od dawna korzystam z opery która bardziej mi przypadła do gusty i wolałbym nadal ja uzywac. Dlatego szukam dodatku, który mi to umożliwi, a Ty ze nie jestes zadnym autorytetem, ani nie jestes moderatorem ani administratorem i masz mały staż na forum więc sobie nie pozwalaj na taki teksty...

*

Offline revanmj

• 3203
  • PW to nie support.
    • revanmj's home place
  • Sprzęt: Galaxy Nexus, Desire Z, iPad, iPod touch
« Odpowiedź #3 dnia: Listopad 28, 2009, 14:13:15 »
Link - Wyjaśnione co trzeba mieć, żeby Flash Lite 3.1 działał, wystarczyło poszukać w Google ...
Galaxy Nexus: Shiny ROM 4.4.4
iPad Air: iOS 7.1 | iPod touch 4: iOS 6.1 JB
Lumia 520: Windows Phone 8.1 Update 1
Google+

*

Offline grzegorzb50

• 455
  • Sprzęt: iPhone 4,  LG E900
« Odpowiedź #4 dnia: Listopad 30, 2009, 23:10:20 »
Link - Wyjaśnione co trzeba mieć, żeby Flash Lite 3.1 działał, wystarczyło poszukać w Google ...

dzieki za podpowiedz, umnie dziala bez problemu.
pomimo ze to starsza wersja opery to jest chyba lepsza od skyfire-a jezeli idzie o otwieranie filmow :ok:

*

Offline dareksad

• **
  • 247
  • Sprzęt: HTC Touch HD
« Odpowiedź #5 dnia: Grudzień 01, 2009, 19:17:13 »

dzieki za podpowiedz, umnie dziala bez problemu.
pomimo ze to starsza wersja opery to jest chyba lepsza od skyfire-a jezeli idzie o otwieranie filmow :ok:

...a jaką masz wersję opery ???

*

Offline kozunio12

• 318
  • Sukces ma wielu ojców, porażka żadnego.
  • Sprzęt: Samsung i5700
« Odpowiedź #6 dnia: Grudzień 02, 2009, 17:31:37 »
Zapewne 9.5 albo 9.7. W wersji 9.5 miałem pewne problemy z odtwarzaniem flashy, ale już w 9.7 tego problemu nie ma. Mimo,że były to bety nie przypadła mi owa przeglądarka do gustu i używam Iris Browser.
Było:SPV E650, LG KS20, Samsung Omnia