Finanse

• 36 Odpowiedzi
  • 7248 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: Finanse
« Odpowiedź #30 dnia: Lipiec 26, 2007, 13:19:06 »
SPB Finanace - niestety to gniot, gubi wpisy, backup nie zapisuje wprowadzonych danych - nie polecam :-( a wydawal sie taki dobry :-(

*

Offline AMi

• 1763
  • Sprzęt: Nokia 7110
« Odpowiedź #31 dnia: Lipiec 28, 2007, 16:21:33 »
A może EasyFinance?
Nowa wersja pokazała się na http://www.clickapps.com/moreinfo.htm?pid=737&r=dway

*

Offline Kuras77

• 410
  • Sprzęt: FS LOOX N560 i C550
« Odpowiedź #32 dnia: Lipiec 30, 2007, 12:45:37 »
SPB Finanace - niestety to gniot, gubi wpisy, backup nie zapisuje wprowadzonych danych - nie polecam :-( a wydawal sie taki dobry :-(

Uzywam SPB Finance od 2 lat i ani razu nic takiego mi się nie zdazyło a wpisów mam baaardzo dużo. Co więcej program "przeżył" już kilka instalacji WM i zawsze bez problemów działała funkcja backup/restore. POLECAM!!!
Motorola A925 > HTC Magician > HTC Wizard > FS LOOX C550 > jest FS LOOX N560 + Nokia N82...oraz iPhone 3GS :D

« Odpowiedź #33 dnia: Luty 21, 2008, 10:44:43 »
Jakoś nikt nie wspomniał o programie HandWallet, który jest całkowicie spolszczony, posiada instrukcję w j. polskim oraz forum i stronę internetową.
http://www.handwallet.com/polish/default.asp

Program w wersji bezpłatnej posiada pewne ograniczenia, np. można zdefiniować tylko 3 konta (ale jak dla mnie to wystarcza) oraz nie można ręcznie zmieniać kategorii wydatków (w programie jest już zdefiniowana lista), poza tym niektóre opcje są wyłączone  i dostępne w wersji odpłatnej (np. walutę ustawiłem jako Euro), ale przez kilka lat użytkowania programu nigdy nie były mi one potrzebne. To co jest w wersji bezpłatnej w zupełności wystarcza do śledzenia stanu konta (kart kredytowych).
Każdy ma indywidualne kryteria oceny takich programów, więc przed zainstalowaniem można poczytać instrukcję obsługi w j.polskim, gdzie zamieszczone jest wiele przykładowych zrzutów ekranu.
http://www.handwallet.com/Download/UserManualPolishPocket.zip

Program dostępny jest na wiele platform (Palmtop, Pocket PC, Symbian, PC).

*

Offline kocureq

• 1216
    • Yet Another Tech Blog
  • Sprzęt: Samsung Galaxy Note, Galaxy S4
« Odpowiedź #34 dnia: Maj 12, 2008, 15:29:58 »
A synchronizuje się z MS Money? Zwłaszcza z Money Plus 2008, bo tylko te można teraz kupić?

Ja zostałem przy Cash Organiserze - mają fatalny support, ale program działa :) SPB Finance miało dobry support, ale co chwilę coś nie działało. Po ostatnim upgradzie CO ten ich "szybki wstukiwacz transakcji" - CO Express wygląda już znośnie.
Palm m505 -> Treo 650 -> Eten M700 -> HTC Touch Pro -> HTC HD2 -> Samsung Galaxy Note -> Samsung Galaxy S4

*

Offline Kuras77

• 410
  • Sprzęt: FS LOOX N560 i C550
« Odpowiedź #35 dnia: Maj 13, 2008, 00:15:18 »
SPB Finance miało dobry support, ale co chwilę coś nie działało.

Uzywam SPB Finance od 2 lat i ani razu nic takiego mi się nie zdazyło a wpisów mam baaardzo dużo. Co więcej program "przeżył" już kilka instalacji WM i zawsze bez problemów działała funkcja backup/restore. POLECAM!!!

Teraz to już będzie 3 lata i dalej potwierdzam własne, powyższe słowa :)

Motorola A925 > HTC Magician > HTC Wizard > FS LOOX C550 > jest FS LOOX N560 + Nokia N82...oraz iPhone 3GS :D

*

Offline szahid

• 36
  • Sprzęt: Fujitsu Siemens Loox n500/520/560 sieries
« Odpowiedź #36 dnia: Maj 13, 2008, 09:14:30 »
SPB Finance jest program dobrym ale ma jedna wade... jesli sie nie robi czesto backup'u wpisow to mozna wszystko stracic... kilka razy zdarzylo mi sie ze uruchamiajac, program byl "goly", jak zaraz po instalacji. program ma problemy z pamietaniem wpisow wprowadzanych z glownego programu, jesli zaraz po dodaniu wychodzi sie z niego. ale ogolnie jestem z niego zadowolony (jak sie juz go nauczylem :))