a moze chcesz tylko godzine z htc home ? a odnosniki do programow zrob jakims launcherem (tak samo pogode) do godziny pobiez pocket digital clock ja uzywam go + ilauncher 3 + mobilne gadu . teraz pisze z hermesa ale jak wejde na kompa to pokaze screen

calkiem ladnie to wyglada a co najwazniejsze jest bardzo funkcjonalne
Napisane: Sierpień 19, 2008, 08:54:15
witam, potrzebuje pomocy

znalazlem w necie świetny skin do wisbara ale nie mogę poradzić sobie z jego instalacja :/ po 1 to nie ma tam pliku skin (znalazłem tylko Mobile Vista Landscape.skin ale na screenach nie ma wo gole trybu landspace :/) po 2 jest folder WA3 z ktorym kompletnie nie mam pojecia co zrobic

Mógłby ktos pobrac skin zorientować sie co i jak a potem napisac jaki folder gdzie wrzucic, co gdzie wybrac itd.
http://www.lakeridgesoftware.com/forum/showthread.php?t=13377Proszę o konkretne odpowiedzi

Pozdrawiam Pawel Tomalka
Napisane: Sierpień 30, 2008, 13:47:28
Odświeżam temat

udało mi sie ten "motyw" wreszcie zainstalować ale mam jeden problem, nie wiem co zrobić żeby ustawić desktop wisbara na caly ekran, zostało mi orginalne menu start przez co przesuwa sie caly desktop i nie widac menu (ktore powinno byc na dole ekranu )
wyglada to tak

a powinno tak

jak ukryc ten pasek ? w starszej wersji wisbara byla opcja full screen gdy tapnelo sie na ekran a teraz (wisbar desktop 1.9i beta, wymaga przesunięcia daty wstecz)