Dwa pytania nowicjusza

• 4 Odpowiedzi
  • 905 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Dwa pytania nowicjusza
« dnia: Marzec 09, 2011, 11:10:58 »
Mam zainstalowany na urządzeniu Audiovox 6700 WisBar Advance Desktop ale okazuje się ze muszę go zarejestrować. W jaki sposób mam tą całą zainstalowaną aplikacje usunąć  ?

Chciałem zainstalować na w/w SpbPocketPlus_setup_pl 4.0.1. ale niestety dochodzi tylko do pewnego momentu i pokazuje napis, że po ponownej synchronizacji z ActivSync ruszy dalej,  ale cały czas nic się nie dzieje. Czy ta aplikacja  da sie tu zainstalować - jeśli tak to w jaki sposób.
Pozdrawiam i proszę o pomoc

*

Offline Paniki

• 337
  • [...] Jestem Ja i nie ma lepszych [...]
    • Audio SPA
  • Sprzęt: Chwilowo Spica :)... już po uff ;)
Odp: Dwa pytania nowicjusza
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 09, 2011, 14:05:31 »
1. Ustawienia/System/Odinstalowywanie....
2. Poszukaj w folderze AS pliku .cab z SPB, wrzuć na pamięć urządzenia i zainstaluj stamtąd.
Typhon > G500 > Wizard > Trinity > 5300 XM (Przejściowo) > Blue Angel > G900 > TyTN II > Diamond > Hero > Diamond 2 > Wildfire S > Milestone > Desire > Desire Z > HD2 > Desire HD > V970 > Evo 3D > Evo 3D > Galaxy S II > Galaxy Spica :E > Galaxy S II >

« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 11, 2011, 10:24:45 »
Dziękuje za pomoc.
Zainstalowałem jak pisałeś, ale jest problem...
Mam zainstalowane, ale albo mój Audiovox 6700  tego nie obsługuje, albo jest jakiś błąd bo nie mogę tego odpalić. Ustawienia jakieś mogę pozmieniać ale mój ekran się wcale nie zmienia. Co mam dalej zrobić ?

*

Offline Paniki

• 337
  • [...] Jestem Ja i nie ma lepszych [...]
    • Audio SPA
  • Sprzęt: Chwilowo Spica :)... już po uff ;)
« Odpowiedź #3 dnia: Marzec 11, 2011, 21:42:26 »
Daj filmik jakiś jak to wygląda, lepiej zrozumie to :P
Typhon > G500 > Wizard > Trinity > 5300 XM (Przejściowo) > Blue Angel > G900 > TyTN II > Diamond > Hero > Diamond 2 > Wildfire S > Milestone > Desire > Desire Z > HD2 > Desire HD > V970 > Evo 3D > Evo 3D > Galaxy S II > Galaxy Spica :E > Galaxy S II >

« Odpowiedź #4 dnia: Marzec 16, 2011, 19:52:30 »
"Mam zainstalowane, ale albo mój Audiovox 6700  tego nie obsługuje, albo jest jakiś błąd bo nie mogę tego odpalić. Ustawienia jakieś mogę pozmieniać ale mój ekran się wcale nie zmienia. Co mam dalej zrobić ?"

Wydaje mi się że twój audiovox tego nie obsługuję, też miałem taki problem, a mianowicie po zainstalowaniu aplikacji nie mogłem jej otworzyć, próbowałem wszystkiego niestety bez skutku.
Pozdrawiam!