Soft do zarządzania komórkofonem

• 3 Odpowiedzi
  • 2548 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline AdamP

• 31
  • Sprzęt: SE P1i
« dnia: Październik 15, 2002, 15:25:04 »
Witam

Mój zestaw: iPAQ3130 i Ericsson T39m.
Napiszcie mi jakiego softu używacie do zarządzania tym telefonem z poziomu pda. Testowałem różne, ale żaden mi nie podpasował. Idealny dla mnie byłby taki który synchronizowałby kontakty z ipaqa z komórkofonem, bez tworzenia swojej bazy. Coś jak XTNDConnect na pececie.
Z tego co dotychczas testowałem to albo nie do końca działa synchronizowanie bazy programu z kontaktami, albo nie ma polskich liter po wrzuceniu kontaktów na telefon [do przełknięcia] albo nie potrafi dogadać się z erykiem, albo obcina nazwiska do jakiś absurdalnych kilku początkowych literek albo... [już nie chce mi się wyliczać]...

Reasumując: uzytkownicy Eryków T39 i podobnych napiszcie czego używacie do zarządzania telefonem.

Dzięki i pozdrawiam

*

Offline bastiann

• 919
  • Sprzęt: ERA G2
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 15, 2002, 15:56:08 »
No anprzykład mPhone działa całkiem fajnie z moim T39m!

*

Offline AdamP

• 31
« Odpowiedź #2 dnia: Październik 15, 2002, 17:08:10 »
mPhone działa, owszem ale nie działa [no nie tak jak powinna] synchronizacja kontaktów z komórkofonem, np. zmieniam coś w nazwisku, jedną literkę i mPhone tego nie zauważa, mimo wydania polecenia synchronizacji z outlookiem czy jak to się w tym programie nazywa...

*

Offline AdamP

• 31
« Odpowiedź #3 dnia: Październik 15, 2002, 17:13:26 »
Poza tym mam krzaczki zamiast polskich liter w komórkofonie po synchronizacji z tym softem.
bastiann: u Ciebie polskie literki są OK?