Witam, od kilku dni jestem posiadaczem Asusa A636N jest to moj pierwszy PDA z win dotychczas mialem tel z symbianem, mam na nim narazie WM 5 nawet szybko dziala. Mam prosbe o spis programow, ktorych uzywacie. W szczegolnosci mysle programach do:
1. MP3
2. Ogladania filmow
3. PDF
4. Przegladanie zdjec
5. Przegladarka inna nic Internet Explorer
6. AM czy TT
7. Inne potrzebne programy
Gry:
1. Szachy
2. Gry karciane inne pasjanse itd
Podajcie mi nazwy tych programow i gier no i jak sie da to skad mozna je sciagnac

.
Z gory dzieki.
A i mam jeszcze pytanie instalowalem AM 5 cala na karcie pamieci. Potem chcialem ja usunac przez "Usun programy" tak jak w PC i tam okazalo sie ze nie ma tam wyszczegolnionej AM. Usunalem ja normalnie recznie z karty pamieci ale zostala ikona w menu start. Ta ikone tez usunalem bo doszedlem do ikon w menu start gdzie mozna bylo usunac. Problem teraz polega na tym ze pozostala jeszcze ikona a napisem AutoMapa 5 na pulpicie mojego asusa. Doszedlem to tego ze mozna ja odznaczyc zeby nie byla pokazywana i tak zrobilem ale jako ikona fizycznie tam ona jest tylko ze po odznaczeniu jej juz sie nie pokazuje na pulpicie Asusa.
Mam pytanie:
1. Jak ta ikone z pulpitu fizycznie usunac?
2. Czy programy instalowane na karcie pamieci powinny znajdowac sie w "Usun programy" w PDA?
3. Czy te same programy dzialaja na win 5 i win 6?
Z gory dzieki, to moj pierwszy PDA z win i ciezko sie przestawic z symbiana