Spb Pocet Plus pytanie

• 2 Odpowiedzi
  • 718 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline marlech

• **
  • 107
  • Sprzęt: HTC Touch HD2
Spb Pocet Plus pytanie
« dnia: Sierpień 19, 2007, 22:22:08 »
Witam serdecznie  !!!!
Mam pytanie odnośnie Spb Pocet Plus 3.2.0 a mianowicie chodzi mi o problem zamykania programów krzyżykiem to działa odnośnie prktycznie wszystkich programów za wyjatkiem ActiveSync i jeszcze jedno pytanie włączyłem opcję rozjaśniania i ściemniania w menu kontekstowym ale ta opcja nie działa nie wiem czy nie działa bo nie, czy coś żle robię praktycznie to samo dotyczy glośności nie zgłasza się nawet regulacja glośności.
Bardzo proszę o pomoc . Moj sprzęt to Mio P550m

Pozdrawiam marlech

Odp: Spb Pocet Plus pytanie
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 20, 2007, 08:42:53 »
Akurat tak sie sklada ze zainstalowalem SPB Pocket+ na swoim Mio p550 i to dokladnie ta sama wersje.
Odnośnie rozjasniania to masz fabrycznie włączony Backlight Indykator i on u mnie działa (rozjasniam i ściemniam nim)
Sprawdzilem głośność i zauważylem ze nie pokazuje sie ikonka tylko puste pole, ale mozna je zaaznaczyc i zmienic ikone na jakakolwiek, ale samo podgłaśnianie nie włącza sie :( nie wiem dla czego.

A ja mam do Ciebie pytanie czy zmienił Ci sie krzyżyk do zamykania programów na taki czerwony czy został standardowy biały na niebieskim tle, bo u mnie zostal taki jaki był nie wiem dlaczego a powinien sie chyba zmienic.

*

Offline marlech

• **
  • 107
  • Sprzęt: HTC Touch HD2
Odp: Spb Pocet Plus pytanie
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 20, 2007, 12:22:59 »
Odnośnie rozjaśniania to zgłasza Ci sie fabryczna regulacja jasności czy robisz to suwakiem pod ikoną jasności programu Spb Pocket Plus .???
Krzyżyk został standardowy czyli biały, przy czy napewno nie wyłącza ActiveSync resztę programów bez problemu zmyka.
Z głośnością jest jakiś problem przy czym jak ikony "głośniej" "ciszej" dodam do today to jest regulacja ale nie mozna wywołać systemowej regulacji głośności.