oldred, nawet nie zauwazylem tego posta

Dzieki, oczywiscie pomyslka z kodowaniem, ale poprawilem to, jesli ktos sobie sam tego nie zrobil. Podmnienilem
plik.
KartofeLone, bledy wynikaja z faktu, iz zmienili troche styl wyswietlania na interii i dlatego szablon nie byl juz do konca aktualny.
Nowa wersja ->
Fakty - Kraj | interia.pl.
Poniewaz inne serwisy z dzialu "Fakty" na interii maja taka sama budowe zrobilem tez szablony dla:
Fakty - Świat | interia.plFakty - Biznes | interia.plFakty - Sport | interia.plFakty - Rozrywka | interia.plFakty - Nauka | interia.plFakty - Zdrowie | interia.plFakty - Ciekawostki | interia.plFakty - Prasa | interia.plCzasami moze sie zdarzyc, ze nie pobierze jakiegos pojedynczego artykulu i prawde mowiac nie wiem dlaczego, ale rzadko sie to zdarza. Czasami rowniez dzieje sie tak, ze oprocz artykulu pobiera jeszcze komentarze pod spodem. Tez nie wiem czemu, ale akurat to nie przeszkadza za bardzo bo sam artykul mamy

A dzieje sie tak glownie w Sporcie i w Prasie.
Dodatkowo niektore z tych dzialow maja jeszcze podzialy np Kraj dzieli sie na Polityke, Edukacje itd. Nie chcialo mi sie robic ich wszystkich

Ja zrobilem ze sciaga jakby z glownej strony Kraj (po kilka z kazdego dzialu np. dla Kraju z
tej strony). Wiec jesli chciecie zrobic sobie szablon dla jakiejs konkretnej podstrony, to wystarczy zmienic w kodzie szablonu tylko adres i nazwe.
Na prosbe zrobilem tez:
Motoryzacja - Wiadomości | interia.pl - Tutaj jest tak, ze rowniez sa podkategorie - ja zrobilem dla Wiadomosci Dnia, jesli chcesz dla innych, przerob ten szablon (powinna wystarczyc zmiana adresu i nazwy).
Facet - Forma - Siłownia | interia.pl - W tym przypadku jest podobnie, ale podkategorie maja jeszcze swoje podkategorie

Ja przykladowo zrobilem dla Facet -> Silownia -> Forma. Jesli chcesz zrobic dla innych, to wiesz juz co robic
Nt - Internet - Wiadomości | interia.pl - Dokladnie jak powyzej.
I jeszcze dla
slammera -
gry-online.pl