prosze o pomoc

• 6 Odpowiedzi
  • 3794 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

prosze o pomoc
« dnia: Listopad 11, 2005, 23:12:30 »
witam mam problem z tomtomem. kupilem w stanach HP i PAQ hx2700 do tego kupilem w londynie GPS lim236 no i do tego koledzy zainstalowali mi tomtoma ktory niestety nie pracuje tak jak bysmy tego oczekiwali ..nie jestem w tym biegly wiem tylko ze program jest oki .. to znaczy krak i td .... nie znam sie na tym ale u kazdego z moich znajomych ten program dziala tylko nie u nas ... mam dwa takie hp i na obu jest ten sam problem i nikt nie wie co sie dzieje... program tomtom jest wczytany na duzej karcie pamieci nie wiem jak sie to fachowo nazywa  i moze to jest problemem jak ktos mi powiedzial ale dostalem rade by tu napisac i moze ktos mi moze pomoc ... co jakis czas program tomtom  zostaje wylaczony .... czasem dziala 10 godzin czasem 2 minuty a poznaiej nie moge go wcale uruchomic ... jak stoi palm sie nie przemieszcza to wszystko jest oki a czasem dzieje sie to co pisze powyzej ... dziala wszystko jest oki .. nagle wychodzi z programu calkowicie .... a nastepnie jesli chce go znow wlaczyc nie nie ma szans a jesli juz wejdzie do programu to nie pamieta wczesniej ustawionej trasu .. i zaczynam wpisywac wszystko od poczatku ... a czasu dziala jak zaczarowany i nic sie nie dzieje .... znajomy  twierdzi ze to dlatego ze mam program nagrany na duzej karcie pamieci i moze jak wpisujemy sciezke dostepy bo standardowo jest ona do karty malej to gdzies taka informacja jeszcze moze byc co komplikuje dzialanie tom toma ... nie wiem co mam zrobic poniewaz najpier ktos stwierdzil ze przyvzyna to zly gps wiec 400 stowy w polsce poszly i kupilem w londynie nastepny za 120 f ... i dalej to samo wylacza sie ... moze ktos wie jaka moze byc tego przyczyna czy to moze byc problem karty ?? czy mam zeczywiscie kupic mala karte pamieci i wtedy moge liczyc na poprawne dzialanie ???

prosze o pomoc
« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 11, 2005, 23:15:13 »
nie pomagamy ludziom z pirackim oprogramowaniem!! To nie jest tego typu forum!!

*

Offline Maciej Wójcik

• 1038
  • Sprzęt: Treo 600, IBM ThinkPad T60, Asus eee 701, Nokia E71
prosze o pomoc
« Odpowiedź #2 dnia: Listopad 11, 2005, 23:15:35 »
No, załóż ten temat jeszcze w pięciu działach i na pewno dostaniesz odpowiedź...

prosze o pomoc
« Odpowiedź #3 dnia: Listopad 11, 2005, 23:16:26 »
Dokładnie zastanów sie gościu czy ty w ogóle masz rozum w głowie:/

prosze o pomoc
« Odpowiedź #4 dnia: Listopad 11, 2005, 23:18:46 »
rozumiem ze wszystkie oprogramowania jakie posiedasz masz legalne ??? smiech

*

Offline Maciej Wójcik

• 1038
  • Sprzęt: Treo 600, IBM ThinkPad T60, Asus eee 701, Nokia E71
prosze o pomoc
« Odpowiedź #5 dnia: Listopad 11, 2005, 23:37:50 »
rozumiem ze wszystkie oprogramowania jakie posiedasz masz legalne ??? smiech
Guzik ci do tego. W BSA napewno ucieszyliby się z twojego emaila, numeru IP i innych danych. Admini mają do tego dostęp, więc może się tak nie chwal, że jesteś piratem.

*

Offline lipciopda

• 6801
prosze o pomoc
« Odpowiedź #6 dnia: Listopad 12, 2005, 03:53:18 »
gumis - lektura obowiazkowa
http://www.pdaclub.pl/info.php?id=6656

zlamales co najmniej kilka punktow - kasuje pozostale watki a ten zamykam