No właśnie. Mam sobie SBSettings z kilkoma wyłącznikami, między innymi Autokorektę. Ale najwyraźniej nie umiem go używać.
Przykładowo piszę sobie wiadomość. W SMSach unikam używania polskich liter, więc najchętniej bym wyłączył autokorektę. Włączam zatem SBSettings (mam je w oknie notyfikacji), wyłączam Autokorektę (przełącznik zmienia stan na wyłączony), wracam do Wiadomości ale przy wpisywaniu kolejnego słowa Autokorekta nadal podpowiada. Testowałem też inaczej - minimalizuję okno wiadomości, dopiero wtedy używam przełącznika i z powrotem wchodzę do wiadomości - nadal podpowiada.
Ale jak zminimalizuję wiadomości, wejdę w Ustawienia -> Ogólne -> Klawiatura i tam wyłączę, to po powrocie do Wiadomości od razu jest lepiej - Autokorekta nie działa.
Sprawdziłem, że przełączenie Togglera AC w SBSettings rzeczywiście przesuwa przełącznik autokorekty w Ustawieniach, ale mimo tego muszę wejść w Ustawienia i tam jeszcze raz włączyć/wyłączyć, żeby zmiana tego ustawienia zaczęła działać w aplikacjach. Tak samo dla Notatek, Emaila itd. Czy czegoś nie wiem? Nigdzie nie znalazłem ani żadnego helpa ani żadnego tutoriala, ani nawet nie znalazłem forum na którym ktokolwiek by się skarżył na coś takiego. Autokorekta jest wszędzie jednym z "TOP 5/10 Cydia tweaks", a ja nie umiem go używać