0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Ok sprawdziłem te programy Droid Explorer i Android Commander nie są tym czego potrzebuję a android-sdk no cóż nie mam pojęcia jak tego się używa mój angielski aż tak dobry nie jest żebym mógł zrozumieć całą instrukcję a zatem...Czy zna ktoś program do zarządzania telefonem bo na WM miałem Jeyo Mobile na Nokie Nokia Center na sony ericssona miałem Phone Explorer. Na androida nie mogę za bardzo nic znaleźć ale też nie znam za dobrze tej platformy bo telefon mam od miesiąca.Chodzi mi o zarządzanie kontaktami smsami itd w programach które wymieniłem mogłem z poziomu komputera pisać smsy i je wysyłać czy też kopiować je do pliku world, mogłem spokojnie zarządzać książką telefoniczną i wykonywać połączenia z poziomu komputera [przynajmniej w niektórych z tych programów które wymieniłem]. Zależy mi żeby znaleźć taki program na Androida czy zna ktoś może taką aplikację.Będę wdzięczny za pomoc.Nie wpisujcie mi tylko że jest google bo to już przerobiłem i forum też przeglądałem więc proszę o konkretne odpowiedzi.
http://code.google.com/p/androidscreencast/
Nie wiem co robię nie tak ale nie działa mi to zrobiłem według poradnika i nic chyba że dobrze doczytałem vo jest napisane że to jest program dla zrootowanych urządzeń a ja mam oryginalny room [Motorola Milestone]. Chyba ze w telefonie trzeba mieć coś ustawione o czym nie wiem. Jeszcze dla przypomnienia dodam że nie szukam programu który będzie mi wyświetlał ekran mojej motki na PC.