Witam!
Może swoim pytaniem narażę się niejednemu zwolennikowi A.C.T.A. ale mam nadzieję że mocno mnie nie skrytykujecie.
Miałem kiedyś na WM 6.5
"G-alarm"
czyli najlepszy budzik na pda. Teraz mam andka i nawet w markecie jest ta aplikacja. Mało tego, stwierdziłem że za te 8,30 pln to nie kupiłbym lepszego budzika na bazarze od Ruskich. Klikam i już widzę o zgrozo (podaj numer karty kredytowej). Tak się składa, że mam kartę płatniczą, która ma numer, znam również swoje nazwisko i imię, numer telefonu i adres, no ale to chyba nie jest karta kredytowa bo oczywiście transakcja zostaje odrzucona. Czy twórcy Market nie mogliby wprowadzić płatności np jak allegro "paypal" czy coś takiego?
Może ktoś wie jak skrakować wersję trial? bo nie chce mi się biegać po bankach żeby wyjaśniać, dla czego taką karta nie mogę zapłacić przez neta. Wiem że tu chodzi o kartę bo kiedyś również próbowałem przez Steam grę kupić o tak samo nie mogłem.
[gmod]Crackowanie to piractwo, tępione na tym forum. Nikt Ci tu nie pomoże w tym procederze. A jak płacić w Android Market bez karty znajdzieszw 5 sekund w wyszukiwarce google.[/gmod]