nagrywanie rozmów

• 8 Odpowiedzi
  • 8350 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

nagrywanie rozmów
« dnia: Marzec 15, 2010, 04:02:19 »
Witam wszystkich.
Szukam programu do nagrywania rozmów na Androida, konkretnie na HTC Hero, takiego jak TotalRecall dla nokii. Efekt zerowy. Czy naprawdę nie ma takiego programu, czy nie umiem szukać ?
Pozdrawiam
Piotr Lewandowski

*

Offline slawrumia

• 3932
  • The Best Game UT3
    • filmiki
  • Sprzęt: Galaxy s4 96GB
Odp: nagrywanie rozmów
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 15, 2010, 08:00:00 »
urządzenia z HTC nie radzą sobie z nagrywaniem rozmów znaczy nagrywają ale tak cicho rozmówce  że to się kompletnie mija z celem. Chyba że zastosowali jakieś inne rozwiązanie w androidzie ale jak na wm się nie udało to i w androidzie śmiem wątpić . A szkoda bo byłby to duży plus
Mda II --> Mda Pro --> Toshiba G910 --> HTC Diamond --> SE Xperia X1 --> Asus P565 --> OmniaHD i8910 24GB --> IPhone 3G  --> Nokia N810 --> i780 --> Galaxy s --> IPhone 4 32GB --> Galaxy Note 80GB exFAT -- Galaxy s4 96GB

« Odpowiedź #2 dnia: Kwiecień 04, 2010, 11:22:29 »
może już się coś pojawiło?

*

Offline mitek

• *
  • 76
  • ;-)
    • Mikrotech
  • Sprzęt: TV SAT telewizja satelitarna
« Odpowiedź #3 dnia: Kwiecień 04, 2010, 20:02:10 »
to nie jest tak że sobie nie radzą tylko nie robią takich programów na HTC przynajmniej windowsowych bo może to być nie zgodne z prawem jeśli rozmówca nie wie o nagrywaniu.

sam mam samsunga teraz na androidzie i coś muszę takiego poszukać może coś się znajdzie.

« Odpowiedź #4 dnia: Sierpień 14, 2010, 01:55:38 »
Jeśli ktoś zna jakąś działającą aplikacje na androida, która nagrywa słyszalne rozmowy - bardzo proszę dać znać.
Sprawdziłem już kilka programów recall recorder, vrecorder i nic - ciągle cisza zamiast głosu drugiej osoby.
Mam HTC Desire android 2.2.

*

Offline slawrumia

• 3932
  • The Best Game UT3
    • filmiki
  • Sprzęt: Galaxy s4 96GB
« Odpowiedź #5 dnia: Sierpień 14, 2010, 08:44:26 »
na galaxy s to samo nagrywa tylko przez głośnomówiący i żaden program już nie pomoże
Mda II --> Mda Pro --> Toshiba G910 --> HTC Diamond --> SE Xperia X1 --> Asus P565 --> OmniaHD i8910 24GB --> IPhone 3G  --> Nokia N810 --> i780 --> Galaxy s --> IPhone 4 32GB --> Galaxy Note 80GB exFAT -- Galaxy s4 96GB

« Odpowiedź #6 dnia: Sierpień 19, 2010, 21:11:58 »
jak to nie ma na WM ja mam HTC TOUCH HD i mam program do nagrywania rozmow i smiga jak tralala, szystko slychac obie osoby i wcale nie na glosnomowiacym.
Wie nie sadze ze HTC cos blokuje.

« Odpowiedź #7 dnia: Sierpień 27, 2010, 12:14:27 »
to nie jest tak że sobie nie radzą tylko nie robią takich programów na HTC przynajmniej windowsowych bo może to być nie zgodne z prawem jeśli rozmówca nie wie o nagrywaniu.

Niezgodne z prawem może być tylko upublicznianie takich rozmów - na własny użytek zawsze możesz nagrywać. Ja na HTC z w WM6 testowałem audio notes touch - działało całkiem nieźle.

*

Offline yo

• 971
  • Sprzęt: fajny Leo, galaxy tab p1000
« Odpowiedź #8 dnia: Sierpień 30, 2010, 14:13:06 »
jak to nie ma na WM ja mam HTC TOUCH HD i mam program do nagrywania rozmow i smiga jak tralala, szystko slychac obie osoby i wcale nie na glosnomowiacym.
Wie nie sadze ze HTC cos blokuje.

w niektórych urządzeniach dało się to odblokować. np. HD albo diamond z romem na WM 6.5

czy ktoś sprawdzał może na Motoroli Milestone?
end of fear
yo is here