Lista zadań na ICS

• 4 Odpowiedzi
  • 2123 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline galeocerdo

• *
  • 72
  • Sprzęt: HTC One X
Lista zadań na ICS
« dnia: Kwiecień 16, 2012, 14:14:52 »
Mam w tej chwili HTC HD2 i mam zamiar kupić HTC One X. Przeszukałem forum i nie znalazłem na Androidzie programu do zarządzania listą zadań podobną do tej z Outlooka. Wiem, że kontakty i kalendarz spokojnie da się przenieść na Androida. Mam jednak dylemat z zadaniami,  ponieważ są one mi bardzo potrzebne do pracy (wręcz niezbędne). Na Leonie tych zadań mam już kilkaset i ich liczba ciągle rośnie. Są to zadania cykliczne, powtarzane co rok z dopisywanymi zmianami.
Moje pytanie brzmi: Czy ktoś z już używających systemu Android ICS ma lub słyszał o programie równie funkcjonalnym co Microsoft Outlook do zarządzania zadaniami?
Z góry dziękuję za wyrozumiałość w stosunku do nowicjusza.

*

Offline marx

• 640
  • Sprzęt: Samsung Galaxy Note II
Odp: Lista zadań na ICS
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 21, 2012, 21:52:07 »
obejrzyj sobie co oferuje google poprzez www i będziesz miał mniej więcej podgląd. Mnie do tej pory rozwala, czemu nie można dodać zadania typu spotkanie z osobą z kontaktów nieposiadającą maila tylko telefon

*

Offline klu

• 10
  • Sprzęt: Mio A702
« Odpowiedź #2 dnia: Lipiec 07, 2012, 09:28:22 »
też miałem ten problem,

rozwiązanie to myPhoneExplorer - synchronizuje np. zadania z outlooka a na androidzie instaluje MPE Tasks i MPE Notes
po USB, wifi itp nie przez Google - wypróbuj

jeśli znasz inne sposoby to podziel sie
poszukuję widgeta ktory by wyswietlal zadania
a jeszcze lepiej lockera ktory wyswietla kalendarz+zadania

*

Offline galeocerdo

• *
  • 72
  • Sprzęt: HTC One X
« Odpowiedź #3 dnia: Lipiec 08, 2012, 21:15:11 »
Pobrałem na testy CompanionLink 5 for Outlook, ale stworzyło osobną zakładkę i jest to jakieś rozwiązanie. Chciałbym, aby zadania z outlook'a konwertowały się do fabrycznych zadań z ICS'a. Najlepiej, aby szło to wykonać jeszcze przez Bluetooth.

*

Offline kocureq

• 1216
    • Yet Another Tech Blog
  • Sprzęt: Samsung Galaxy Note, Galaxy S4
« Odpowiedź #4 dnia: Lipiec 12, 2012, 22:17:57 »
Ja sobie postawiłem Exchange żeby w pełni i normalnie synchronizować kalendarz i zadania.
Palm m505 -> Treo 650 -> Eten M700 -> HTC Touch Pro -> HTC HD2 -> Samsung Galaxy Note -> Samsung Galaxy S4